Velten Media

Passie en gedrevenheid voor effectieve digital experiences

Webprojecten en online marketing met WordPress of Magento als basis

Ook in de digitale wereld draait het om mensenwerk. We maken het verschil door de manier waarop we met klanten samenwerken én met elkaar als collega’s omgaan. Professioneel, maar vooral informeel en open. Het is onderdeel van ons manifest.

  • Resultaten komen er niet vanzelf, daar werken we hard voor.
  • Genoegen nemen met middelmatigheid is geen optie.
  • Zelfs de kleinste details verdienen focus.
  • Prettige communicatie is snel, helder en zonder poespas.

We zijn makers en denkers, ontdekkers en avonturiers. Specialisten in het creëren van waanzinnige designs. Artistieke nerds met kennis van techniek. In iedere opdracht zien we de uitdaging om uniek te zijn. Wat iemand bij Velten Media kenmerkt? Een vakinhoudelijke passie en een ongekend enthousiasme. Challenge us!

Velten Media - webbureau partner
Nick contactpersoon van Velten Media

“We dragen zorg voor de kleine details en leggen de focus op kwaliteit in z’n geheel.”

Nick Velten - Velten Media

Specialismes:

Conceptontwikkeling, Web development, Webdesign, Hosting websites, Webshops, Webapplicaties, Online marketing, Maatwerk, WordPress

Cases van Velten Media

Case development Wordpress website Nedap

Met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwikkelen van technologie is Nedap Livestock Management de toonaangevende partner voor innovatieve automatisering in de veehouderij.

Case over development API koppelingen met SoundCloud

We ontwikkelden een gloednieuwe website voor Sam Feldt, die internationaal hard aan de weg timmert als dj en producer. Zijn remix van ‘Show me love’ is al tientallen miljoenen keren beluisterd.

Case over Wordpress website development met flexibele content

Sigmax begon in 1998 als partner in systeembeheer voor middelgrote organisaties. Het inrichten en beheren van ICT-infrastructuren is nog altijd waar ze dagelijks mee bezig zijn.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

woocommerce-wordpress-meetup

Events - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen   De […]

wordpress 4.9 features

Apps - 16.11.2017

WordPress 4.9 is vanaf vandaag beschikbaar. Traditiegetrouw krijgt elke nieuwe major update van WordPress de naam van een bekende jazzmuzikant. Dit keer is jazzlegende Billy Tipton aan de beurt.  Hoewel de grootste wijzigingen vooral plaatsvinden in de Customizer, zijn er genoeg andere wijzigingen onder de motorkap. We onderzochten de nieuwste WordPress 4.9 features voor je.  Nieuwe […]

Technology - 13.06.2017

Afgelopen week bracht WordPress haar nieuwste versie, WordPress 4.8, uit. Traditiegetrouw draagt ook deze editie de bijnaam van een jazzmuzikant, dit keer Bill Evans. Hoewel 4.8 minder spannende features dan 4.7 bevat, is dit hét moment om te updaten mocht je dat nog niet gedaan hebben. In dit artikel de belangrijkste nieuwe features op een […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.