Accountify

Online kantooromgeving voor accountants- en administratiekantoren

Een toekomstbestendig administratie- of accountants-kantoor

Met Accountify realiseren administratie- en accountants-kantoren in één stap een toekomstbestendig kantoor. Via een internetbrowser of app is Accountify op ieder gewenst moment (24/7) en vanaf iedere locatie en device te benaderen.

Het visuele vertrekpunt voor de gebruiker van het Accountify platform bestaat uit een digitale werkplek. Vanuit deze veilige omgeving hebben uw medewerkers toegang tot alle applicaties en data, zonder extra wachtwoorden. Software op het platform is altijd up-to-date.

Via een handige regietool kunnen toegang tot data, apps, apparaten en gebruikers zelf beheerd worden. Zo kunnen medewerkers worden aangemaakt en rollen worden toegekend zonder behulp van een IT-specialist.

Wanneer een rol wordt toegekend aan een gebruiker, zorgt de portal automatisch voor de juiste toegang binnen de verschillende interne apps en cloudapplicaties zoals Office 365, fiscale systemen, boekhoudpakketten, CRM-systemen en klantendossiersystemen.

Accountify faciliteert en ondersteunt in de nieuwe digitale manier van werken, zowel intern, als met klanten, als met uitvragende partijen. Op een efficiënte, effectieve en gecontroleerde wijze wordt samengewerkt en kennis gedeeld.  Het platform wordt door cloudserviceprovider True beheerd, waardoor veiligheid, stabiliteit en beschikbaarheid gewaarborgd zijn. Door de inzet van Accountify kunt u gebruik blijven maken van uw huidige softwareapplicaties en wordt uw kantoor relevanter, efficiënter en rendabeler.

Accountify - Partnerlogo
Taco Arends - Contactpersoon partner Accountify

“Wij transformeren administratie-en accountantskantoren naar een toekomstbestendig kantoor door de inzet van state-of-the-art cloud technologie.”

Taco Arends - Accountify

Specialismes:

Verandermanagement, Implementatiebegeleiding, Optimaliseren, Bedrijfsprocessen, Marketing & Communicatie, Cloud technologie, Digitalisering, Toekomstbestendig maken van administratie-en accountantskantoren

Focus op waar u echt goed in bent

Doen waar u goed in bent. Dat is iets waar we in True in geloven. Daarom nemen wij het technische fundament voor veel van onze partners uit handen. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over integraties van verschillende cloudomgevingen of het maken van keuzes over het juiste aantal RAM’s, CPU’s licenties of back-ups. Zo leggen zij de focus op de kernkwaliteiten.

Een intensieve samenwerking met True aangaan? Word partner

Ga voor state-of-the-art cloudtechnologie

Windows Virtual Desktop - 21.10.2019

Onlangs kondigde Microsoft de officiële lancering van Windows Virtual Desktop aan. Deze op Azure gebaseerde dienst voor het virtualiseren van desktops en enterprise apps is al enige tijd bekendgemaakt en er circuleerde verschillende beta’s rond, maar nu is de dienst daadwerkelijk beschikbaar voor het grote publiek. In plaats van een langzame uitrol is ervoor gekozen […]

Windows Virtual Desktop - 10.04.2019

Onlangs heeft Microsoft zijn dienst Windows Virtual Desktop publiek beschikbaar gemaakt in de Azure store. Met Windows Virtual Desktop wil Microsoft virtuele desktops (Windows 7 of 10) direct vanuit Microsoft Azure leveren. Binnen enkele minuten moet een desktop en alle bijhorende apps beveiligd in Azure kunnen draaien. In dit artikel lees je al het belangrijke wat je […]

Workspace - 14.03.2019

Het uitrollen van Windows 10-devices wordt met Windows Autopilot, een tool voor pre-geconfigureerde Windows 10-images, een stuk eenvoudiger. Rens Beekhuizen, ICT-specialist bij True, schrijft in dit artikel hoe Windows Autopilot in de praktijk werkt. Rens: “Windows Autopilot is voor eindgebruikers en IT’ers een zeer gebruiksvriendelijke ervaring.” Lees ook: Hoe Windows Autopilot de adoptie van Windows […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.