True refocus:
scaling ambition

Scaling ambition: True helpt jouw ambities te realiseren en ze maximaal te schalen
Home / Over True / Scaling Ambition
True refocust zich en gaat weer terug naar haar oorspronkelijke kern: managed hosting. Op deze manier kunnen we onze collega’s, klanten en partners nog beter en diepgaander ondersteunen om hun ambitie waar te maken. En dit geven we vorm vanuit onze nieuwe missie, namelijk:
“Enabling (y)our people and business, to scale their ambition through technology.”
Scaling ambition in 40 seconden
Scaling ambition
in 40 seconden

3 kernprincipes

Onze manier van denken, doen en zijn kenmerkt zich door drie pilaren. Hoe onderscheidend we zijn, wat jij als resultaat mag verwachten en hoe we een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Change as a team

Vanuit een multidisciplinaire samenwerking, opereren als één. True wordt onderdeel van jouw ontwikkel- en/of product team. Een verregaande partnership, die alle benodigde disciplines op de meest efficiënte wijze met elkaar verenigt. Met een mentaliteit die jouw ambities maximale schaal geeft.

Accelerate action

Ieder moment telt. Met snelheid als beste wapen tegen verandering helpen we jou om een voorsprong te creëren, die past bij de ambitie van jouw bedrijf of organisatie. Vanuit een continu proces, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van de markt en verschillende technologieën.

Killing complexity

Hoe kan het slimmer, beter, efficiënter. De vraag achter de vraag is verankerd in ons DNA. Het zit in alles wat we doen. Zo creëren we maximale impact, met minimale middelen. En dat levert niet alleen voordelen op voor onze klanten en hun eindgebruikers. Maar ook voor onszelf. En de wereld om ons heen.

True host onder andere de ambitie van

Logo Visma Roxit
Logo Prijsvrij
Fabrique logo
Logo Futurumshop
Logo Tweakers

Actueel

Hoe je als digital agency efficiënter werkt dankzij cloud-native technologie
De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.