Samen met de industrie werken aan de cloud workstation 2.0

Technische-, bouwkundige- en designtekenprogramma’s zoals AutoCAD, Adobe Creative Suite, Revit, SolidWorks vloeiend laten in de cloud, zodat uw ontwerpers altijd, overal en op ieder device kunnen werken. Tuurlijk, het kan. Maar de praktijk is weerbarstiger. Grote investeringen en niet efficiënt ingerichte resources zijn aan de orde van de dag. Met bestanden die traag renderen, netwerkstoringen en inefficiënt gebruik van opslag als gevolg. Daarom wil True samen met industrie werken aan de cloud workstation van de toekomst. Eentje die optimaal presteert, resources efficiënt inzet en tegen aantrekkelijke kosten is af te nemen.

Efficiëntie door collaboratie

Bij True is de cloud workstation een virtuele desktop in de cloud, maar dan anders. We willen samen met de industrie werken aan een efficiënt afgestemde infrastructuur op maat, waarbij resources (CPU, storage, memory) efficiënt op elkaar zijn afgestemd en flexibel te verdelen zijn onder medewerkers. Waar extra capaciteit is snel bij te schakelen, en grote investeringen in hardware niet meer nodig zijn.
Dat kan alleen door de koppen bij elkaar te brengen. Samen met onze de architectuurindustrie en onze technologiepartners willen we het uiterste halen uit de virtualisatietechnologieën tegen een zo laag mogelijke TCO. Ons eindstreven? Een volledig beheerde infrastructuur en productieve, mobiele medewerkers.

Outsmarting technology

Een traditionele VDI-werkplek wordt exclusief voor één medewerker ingezet. Dat vraagt om veel fysieke serverresources, opslagruimte en zorgt voor latency bij het laden van besturingssysteem-images. Daarnaast is de bandbreedte groot, wat voor veel belasting zorgt op de internetverbinding. De basis voor de cloud workstation 2.0 gaat volgens True dan ook verder dan een traditionele Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Bij True onderzoeken we continue hoe we de huidige technologieën nog efficiënter kunnen maken. Door slimmer om te gaan met resources, deze efficiënter in te richten. Door constant te monitoren waar de struikelblokken zich bevinden en deze voortijdig op te lossen. Zo komen we uiteindelijk tot de next generation cloud workstation. Doe je mee?

Waarom werken aan de cloud workstation 2.0?

 • tijd- en locatie-onafhankelijk werken voor de technisch tekenaar;
 • samenwerken en uitwisselen van grafische tekeningen met eindklanten en collega’s;
 • gereduceerd risico op het verliezen van data of andere beveiligingsrisico’s door centrale beveilingsmaatregelen;
 • lagere TCO, omdat grote hardwarematige investeringen tot het verleden behoren;
 • snel bijschalen van capaciteit als de applicatie tegen te hoge spikes aanloopt.

Blijf op de hoogte

Om de cloud workstation een succes te maken zullen we samen moeten werken met het complete ecosysteem. Van virtualisatieleverancier tot architectenbureau. Door onze gebundelde krachten maken we de cloud workstation 2.0 ready for business.

Voor de grafische industrie:

 • Architectenbureaus
 • Bouwbedrijven
 • Bouwkundig tekenaars
 • Technisch tekenaars
 • Industrieel ontwerpers

Samen met de technische industrie:

 • Virtualisatiesoftwareleveranciers
 • Toegangsoftwareleveranciers
 • Hardwareleveranciers
 • Grafische kaartenleveranciers

Intensieve samenwerking met Dell EMC & Intel

Een goed fundament is de basis voor een solide cloud workstation. Bij True werken we intensief samen met Dell EMC en Intel, onze leveranciers voor hardwaregerelateerde zaken zoals servers. Samen bouwen we de schaalbare infrastructuur die nodig is om organisatie te voorzien van maximale flexibiliteit, de beste snelheden en optimale prestaties.

De werkplek van medewerkers altijd up-and-running

Overal en altijd en met ieder device toegang tot de juiste data en applicaties. Alle ruimte voor creativiteit, samenwerken en innoveren. De beste support op het moment dat het er op aan komt, van specialisten die de business begrijpen. Op de werkplek komt alles bijeen. Als alles klopt, ontstaat snelheid in de juiste richting. Dat is de belofte die we met onze geïntegreerde zakelijke, online werkplekken maken. Leer meer over onze diensten. Vraag een demonstratie aan.

Blijf op de hoogte van de cloud workstation 2.0. Vul het formulier in en onze workstation experts nemen contact met u op.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Lees onze nieuwste verhalen

Hosting - 11.10.2018

De afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de basis van een nieuw TrueCare, ons communicatiesysteem voor alle services en support die True biedt. We hadden namelijk een flinke uitdaging: legacy moest samengevoegd worden tot één nieuwe interface. Al snel wisten we dat een microservice architectuur ons zou helpen in de transitie naar één TrueCare. […]

smart workspace 5 uitdagingen

Digitale werkplek - 09.10.2018

Smart workspace wordt pas echt smart als deze is geïntegreerd binnen de organisatie en informatie en data vrij beschikbaar is voor medewerkers, ongeacht waar zij zich bevinden en welke devices ze gebruiken. Bij het veranderen, verbeteren en optimaliseren van de digitale werkomgeving komen ook een aantal uitdagingen kijken. 1. Beheer is lastiger en soms zelfs onmogelijk  Applicaties die […]

Microservice architectuur en de businessuitdagingen daarvan

Achtergrond - 04.10.2018

De afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de basis van een nieuw TrueCare, het communicatiesysteem voor alle services en support die True biedt. We hadden namelijk een flinke uitdaging: legacy moest samengevoegd worden tot één nieuwe interface. Al snel wisten we dat een microservice-architectuur zou helpen in de transitie naar één TrueCare. In dit artikel […]

Vertel ons uw cloud workstation uitdagingen. Neem contact met ons op.

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.