Anti-DDoS

Extra DDoS-protectie voor de webomgeving

Steeds vaker worden websites of webapplicaties getroffen door een DDoS-aanval. Het door True in-house ontwikkelde anti-DDoS-platform is een detectie- en protectieplatform voor zulke aanvallen. Het platform geeft uw webomgeving extra bescherming tegen bepaalde aanvalsvormen.

True implementeert, configureert, optimaliseert en managed het platform zodat uw webomgeving beter bestand is tegen de meest voorkomende DDoS-aanvallen.

Anti DDos platform beschermt jouw website tegen DDoS aanvallen

Hoe kunnen we u helpen?

Stel uw vragen over anti-DDoS en we zullen deze zo goed mogelijk beantwoorden.

De voordelen van anti-DDoS platform bij True

True heeft een proactief securityteam die dagelijks speurt naar mogelijke gevaren in de infrastructuur en het applicatielandschap.

Zij gebruiken het platform voor actieve monitoring, signaleren mogelijke gevaren en handelen snel wanneer calamiteiten plaatsvinden.

De features van platform

Het platform biedt additionele bescherming en detectie van DDoS-aanvallen van een website of webapplicatie. Dit zijn enkele features:

Blokkeer specifieke browserversies

In het platform is het mogelijk om verkeer uit specifieke browsers te blokkeren. Denk bijvoorbeeld aan het verkeer van browsers die mogelijk kwetsbaar kunnen zijn.

Beperk aantal bezoeken per seconde

In het platform is het aantal bezoeken per seconde in te perken. Als hier overheen gegaan worden de verbindingen gelimiteerd.

Blokkeer IP-adressen van ongewenste locaties

In het anti-DDoS-platform zijn ongewenste IP-adressen te blokkeren. Handig, om bijvoorbeeld het verkeer uit bepaalde locaties of landen te blokkeren.

Bescherm tegen onvoltooide verbindingen

Het anti-DDoS-platform beschermt tegen de overbelasting van servers. Het signaleert onvoltooide verbindingen (TCP-flooding) zodat onze security-engineers tijdig kunnen acteren.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.