Maximale bescherming tegen invloeden die de werkomgeving bedreigen

Bescherming tegen externe bedreigingen

Hackers, ransomware, cryptowormen, SQL-injecties, DDoS-aanvallen, IoT-botnets. Cyberaanvallen nemen wereldwijd op grote schaal toe. Het gevaar kan uit alle hoeken van de wereld komen, vaak zonder waarschuwing en ontraceerbaar. Als organisatie wil je data beschermen en kwaadwillenden buiten de deur houden, zodat je het vertrouwen van klanten bewaakt.

Maak kennis met security management van True. Een toegewijd security-team dat dagelijks speurt naar mogelijke gevaren in de infrastructuur van de web- en workspaces. Dat beschikt over actuele kennis om snel te reageren op calamiteiten. En de juiste tools gebruikt en implementeert om web- en werkomgevingen veilig te stellen.

Uw digitale omgeving beveiligd door securityspecialisten

De security-aanpak van True

1. Opzet

Bij ingebruikname van een omgeving worden alle securityeisen en wensen geïnventariseerd. Ons team analyseert samen met uw eigen specialisten uit business en IT op gestructureerde wijze waar specifieke risico’s zitten. Hierbij maakt True gebruik van eigen best practices. True stelt daarna een plan op.

2. Configuratie

True configureert firewalls en soft- en middleware en het True security scan systeem. Tevens richt True voorzieningen in voor het loggen van issues. Daarnaast worden autorisaties voor applicaties, infrastructuur en data ingesteld.

3. Scan

True monitort tot op het niveau van applicaties en scant op alle mogelijke securityissues. Recent bekend geworden zwakheden in software en/of systemen worden direct onder de loep genomen.

4. Onderzoek

Wanneer het securityteam opvallendheden, afwijkingen of issues waarneemt, wordt direct onderzoek gedaan. Daarbij hanteert het team een weloverwogen aanpak: first fix, settle later.

5. Rapportage

Securityissues worden niet alleen verholpen maar ook gerapporteerd en besproken met uw eigen team. True levert daarnaast uitgebreide rapportages zodat u overzicht houdt op geconstateerde risico’s en mitigerende maatregelen.

Een veilige webomgeving

Een dedicated securityteam. Extensieve security-audits op applicatieniveau die laten zien waar mogelijke gevaren liggen en hoe deze te verbeteren zijn. Slim ingerichte firewalls en anti-DDoS software om externe bedreigingen te minimaliseren. Zodat de webomgeving veilig en betrouwbaar is.

Een veilige werkomgeving

Beveiligd inloggen op de werkplek. Tweetrapsauthenticatie. SSL-certificaten. Veilig doorvoeren van upgrades, updates en patches. Beheerde firewalls op locatie of in de cloud. Securityaudits die helpen om veiligheidsrisico’s aan te pakken. Alles om de werkomgeving veilig te maken en te houden.

Veiligheid geïntegreerd in onze web- en werkomgevingen

Bij alle oplossingen die True realiseert, staat de geïntegreerde benadering van webspace en workspace. In het True Solutions Wheel vindt u alle elementen voor de beste werkplek en de beste webomgeving. Gebruikers en devices, data en applicaties, connectiviteit en infra, veiligheid en compliancy: alles is onderling verbonden. True zet de extra stap en kijkt naar alle onderdelen. Wij aggregeren, orkestreren en optimaliseren. Daarmee komt u sneller bij uw doel.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.