CodeIgniter hosting

CodeIgniter

Verhoog development output met managed hosting van True

CodeIgniter is een krachtig PHP-framework, gemaakt voor developers die een simpele en elegante toolkit willen gebruiken om webapplicaties te bouwen. True heeft de kennis en ervaring met het CodeIgniter-framework om uw webapplicatie naar een volgend niveau te tillen.

Optimale prestaties

De specialisten van True hebben best-practice receptuur ontwikkeld voor CodeIgniter die ervoor zorgen dat uw webapplicatie optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerk hosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De beste receptuur voor CodeIgniter hosting

De cloud engineers van True zijn bedreven in het hosten en optimaliseren van CodeIgniter platforms. Ze hebben een winnende configuratie ontwikkeld die uw CodeIgniter project optimaal laat presteren. Ze implementeren de juiste cashing en kunnen uw webapplicatie ook in een geclusterde omgeving hosten voor de meest optimale beschikbaarheid en prestaties.

Waar True u mee helpt

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw CodeIgniter applicatie wordt de hostingoplossing zo efficient mogelijk ingericht. Daardoor hebben uw developers meer tijd om zich te focussen op het verder ontwikkelen van uw applicatie. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen.

Hybrid cloud platform

Wilt u gebruik te maken van een private cloud of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Moderne deploystrategie

Om webapplicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True kan u helpen met het adopteren van een moderne deploystrategie.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan flink wat tijd vergen. Maar als dit eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw organisatie betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw CodeIgniter applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True ondersteunt u bij het implementeren van deze werkwijze.

Download gratis ons E-Book: 26 handige Kubernetes tools voor beginners

Kubernetes tools voor beginners - e-book

Er bestaan diverse cloud-native tools die de adoptie van het populaire orkestratieplatform vereenvoudigen. Maar welke kies je? In ons e-book lees je welke tools het meest geschikt zijn voor beginners.

Vraag direct een offerte aan voor CodeIgniter hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over CodeIgniter hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  CodeIgniter hosting door True:

  CodeIgniter
  • Vanaf de eerste dag in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van uw CodeIgniter project te waarborgen;
  • De engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw CodeIgniter hosting omgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw CodeIgniter project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerde Codeigniter cluster hostingomgeving.

  Meer info over CodeIgniter

  Super snel

  CodeIgniter is razend snel. Het framework laadt in gemiddeld minder dan 50 milliseconden, dat is sneller dan de meeste moderne frameworks waar u ook veel tijd moet besteden aan snelheidsoptimalisatie.

  MVC Architectuur

  CodeIgniter maakt gebruik van het Model-View-Controller-model (MVC). Een industrie standaard waarbij data, business logica en presentatie van elkaar gescheiden zijn.

  Kleine footprint

  De volledige broncode van CodeIgniter is nog geen 2 MB. Dit maakt het gemakkelijk om het framework onder de knie te krijgen, en het vereenvoudigt ook de implementatie en het updaten ervan.

  Gemak & flexibiliteit

  De ingebouwde functies van CodeIgniter zijn ontworpen om onafhankelijk te werken zonder teveel te hoeven vertrouwen op andere componenten. Dit maakt het gemakkelijk te onderhouden en upgrades uit te voeren

  Uitgebreide documentatie

  Het framework is goed gedocumenteerd: er zijn boeken, tutorials en online FAQ . Loopt u ergens tegenaan, dan is de kans groot dat iemand dit probleem eerder al is tegengekomen en de oplossing voor u beschikbaar is.

  Korte leercurve

  CodeIgniter is gemakkelijk te beheersen voor iedereen die bekend is met PHP. In korte leertijd kunt u al met CodeIgniter professionele applicaties ontwikkelen.

  Veelgestelde vragen over CodeIgniter

  Wat is CodeIgniter

  CodeIgniter is een PHP MVC-framework dat wordt gebruikt voor het snel ontwikkelen van webapplicaties. CodeIgniter biedt out-of-the-box bibliotheken om te connecten met databases en het uitvoeren van taken zoals het verzenden van e-mails, uploaden van bestanden en beheren van sessies.

  Hoe werkt CodeIgniter?

  CodeIgniter is een MVC-framework. MVC staat voor Model View Controller. Wanneer een gebruiker een bron aanvraagt, reageert de controller eerst. De controller begrijpt het gebruikersverzoek en vraagt ​​indien nodig de benodigde gegevens op.

  Als u bijvoorbeeld een klant met de id = 3 wilt ophalen, ontvangt de controller uw verzoek en vraagt ​​u vervolgens aan het model om de record met de id 3 op te halen. Het model stuurt de record naar de controller. De controller stuurt het resultaat vervolgens door naar de viewer die het opmaakt in een voor de gebruiker leesbaar formaat. Vervolgens worden de resultaten teruggestuurd naar de gebruiker in de browser.

  CodeIgniter 4 tutorial

  Onderstaande video laat zien hoe CodeIgniter 4 werkt.

  Codeigniter 4 tutorial
  Back

  Offerte

  CodeigniterCodeigniter
  Back

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.