Oracle database hosting

Oracle database hosting

Hoge database prestaties betekent hoge website performance

Oracle is een van de best presterende databasemanagementsystemen en is een van de meest gebruikte database softeware binnen enterprise omgevingen ter wereld. Met managed hosting van True profiteert u maximaal van de sterke eigenschappen van uw Oracle database.

Optimale prestaties

Onze engineers hebben best-practice configuraties ontwikkeld die ervoor zorgen dat uw Oracle database optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

True helpt bij het optimaliseren van de indexes voor de meest voorkomende queries. We gaan voor u na waar queries te vermijden zijn via caching.

Actieve monitoring

We monitoren 24/7 de prestaties van uw Oracle database, zodat u en wij via statistieken inzicht krijgen in het effect van aanpassingen.

De juiste ondersteuning voor Oracle database hosting

De performance van uw website, webapplicatie of webshop valt en staat met de prestaties van uw database(s). True gaat verder dan een standaard installatie. Wij configureren de Oracle database optimaal voor uw webapplicatie. We leveren standaard maatwerk en zorgen doorlopend voor optimalisatie.

Waar True u mee helpt

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen.

Load
balancing

Onze loadbalancers zijn voor maximale efficiëntie en gericht op schaalbaarheid. Inkomend webverkeer wordt op de meest slimme manier over uw platform gedistribueerd, zodat er optimale verdeling ontstaat en we de continuïteit van data en applicaties kunnen waarborgen.

Database
clustering

Databaseclusters zijn flexibel, schaalbaar, redundant en op maat gesneden en zo ontworpen dat u nooit tegen limieten aanloopt. De database-engineers van True tweaken de standaardinstellingen van uw Oracle-database zodanig dat deze continu het beste aansluit op de behoeften van het moment.

Actieve
monitoring

De specialisten van True houden proactief hardware, systemen, applicaties en datastromen in te gaten om te zien waar eventuele knelpunten zitten. Op eigen initiatief wordt gekeken waar eventuele updates of patches nodig zijn om de omgeving vloeiend te houden.

Trend analyse

Trends worden nauw in de gaten gehouden zodat er snel op ingespeeld kan worden. Uitgebreide analyses dienen als een vertrekpunt voor verbeterslagen. Met uitgebreide rapportages is te zien waar knelpunten zitten, zodat actie snel kan volgen.

Download gratis de Factsheet: Advanced Security Platform

Factsheet Advanced Security Platform

Maak kennis met het Advanced Security Platform van True. Ontworpen door white hat hackers op basis van jarenlange expertise en inzichten uit de hackerscommunity. Regelmatig geüpdatet met nieuwe intelligentie. Zo blijft uw online platform maximaal beschermd.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Oracle database hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Oracle databasehosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel databaseservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Oracle database hosting door True:

  Oracle database hosting
  • Oracle is platform onafhankelijk en daarom op ieder operating system te gebruiken (in tegenstelling tot Microsoft SQL);
  • 24/7 monitoring van de beschikbaarheid en prestaties van uw Oracle database;
  • Nederlandstalige specialistische supportdesk voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw platform en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  Terug

  Advies

  Oracle database hostingOracle database hosting
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   Oracle database hostingOracle database hosting
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.