Uw webomgeving klaar voor de uitdagingen van morgen

Het runnen van websites, webshops en webapplicaties gaat gepaard met een hoop uitdagingen. Welke opstelling en serversoftware past het beste bij het webapplicatielandschap? Welke mix aan technologie geeft de meeste prestaties? En hoe borgen we de veiligheid, schaalbaarheid en blijven we compliant?

Partneren met True betekent profiteren van onze hoge standaarden, een continue jacht op zoek naar verbeteringen, inzichten steeds weer opnieuw verwerken en samen pragmatische werkwijzes afspreken. Gaandeweg ontstaat het vliegwiel dat uw webproject op het hoogste niveau doorontwikkelt.

De ruimte om te ondernemen op het web

Het fundament van uw webomgeving is essentieel voor toekomstige groei. Onze servervormen kenmerken zich door de keuzes voor de hoogste standaarden in de markt, dedicated resources en ruime mogelijkheden om door te groeien. True is expert in het opzetten van geclusterde, loadbalanced webomgevingen waarbij de architecten op zoek gaan naar de meest ideale mix aan serverconfiguraties om het webapplicatielandschap te laten presteren.

De infrastructuur en connectiviteit van True kunnen geen bottleneck vormen om snellere laadtijden te realiseren. Onze datacenters, servers, storage, routers, loadbalancers, switches en verbindingen zijn allemaal met 1 filosofie ingericht: maximale snelheid en capaciteit. Het netwerk operations center (NOC) van True is 24×7 gefocust op het verbeteren van de bereikbaarheid en snelheid van de infrastructuur en connectiviteit.

Infrastructuur

Connectiviteit

 • 24/7 NOC operations
 • High-end netwerk facilities
 • Fibers
 • Cross-connect

Applicaties en data krijgen de hoogste aandacht

Hoe goed de infrastructuur ook presteert. Het overgrote deel van de prestaties van een webomgeving komt voort uit de manier waarop middleware en applicaties opgezet zijn. De webspecialisten van True zetten een uitgekiend pallet aan webtechnologie in om websites te laten presteren en groeien. We zijn thuis in de maatwerk webshopapplicaties, verschillende CMS’en, de nieuwste webapplicaties en mobiele apps waar de webservices van onze klanten op rusten. Zo zoeken onze experts altijd naar mogelijkheden om middleware als caching-, webserver- en e-mailsoftware te optimaliseren naar de karakteristieken van dat webapplicatielandschap. En worden databases uitgeplozen op de aard van zoekopdrachten en de structuur van de rijen en tabellen. True komt proactief met een voorstel wanneer bepaalde applicaties betere prestaties leveren. Voor data hanteert True verscheidene data-oplossingen varierend van de meest snelle manier van serveren tot de meest veilige manier van back-up en restore.

Applicaties

 • OS-updates/upgrades
 • Middleware configuraties
 • Middleware tweaking
 • Actieve monitoring
 • Documentatie configs

Data

 • Active shared Enterprise storage
 • Local SAS storage
 • Database tweaking
 • Managed backup
 • Data restoring

Zekerheden binnen elke webomgeving die we opzetten

Veiligheid

Het dedicated securityteam van True bestaat uit ethical hackers, netwerkspecialisten en verschillende systeemspecialisten. Securityaudits worden uitgevoerd op applicatieniveau.

Compliant

De compliancy experts van True zijn op de hoogte van wet- en regelgeving. Sluit aan op onze certificeringen en spiegel licentiemogelijkheden met onze partners.

Schaalbaarheid

Bij alle wijzigingen die we doorvoeren kijken onze specialisten naar de toekomstbestendigheid: hoe maken we uw omgeving, en daarmee de business, wendbaarder?

Managed operations

Werkwijze van True uitgebeeld

True doet er alles aan om infrastructuur, systeem & software in de meest optimale conditie te houden. True voert proactief verbeteringen door en neemt zelfstandig initiatief wanneer nodig blijkt. We aggregeren, orkestreren en optimaliseren. Totdat we de hoogste prestaties behalen.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.