hosting voor start-ups

Start-up hosting

Doe geen concessies in het leggen van een fundament om groot te kunnen worden. True helpt start-ups op weg naar écht succes.

Alles uitbesteed

Als beginnend internetondernemer zijn er veel onderdelen die ingericht moeten worden. Om uw project een vliegende start te geven, dienen alle onderdelen goed op elkaar te zijn afgestemd. Bij True is het mogelijk een volledige managed hostingoplossing tegen start-up-vriendelijke voorwaarden in gebruik te nemen.

Profiteer van onze ervaring en start-up korting

Geef uw project een kickstart

True heeft vele start-ups groot zien worden. En daarbij de valkuilen gezien. Het beschikken over het juiste specialisme kan net het ontbrekende onderdeel zijn om uw online omgeving in iedere fase te laten presteren.

Lage kosten, flexibele voorwaarden

Het True start-uptraject helpt u om niet gelijk concessies te doen in het fundament voor online succes. Lage instapkosten, volledig schaalbare oplossingen en vriendelijke tarieven tegen flexibele contractvoorwaarden. Daar staan we voor.

Start-up hosting die meegroeit met uw succes

True heeft hostingonderdelen voor ieder type organisatie. Onze hosting groeit altijd mee met uw succes. Zodat er na intensief samenwerken een robuust en uiterst schaalbaar hostingplatform staat.

Start-ups

Met startup hosting helpt True beginnende bedrijven met het opzetten en optimaliseren van hun hosting. Hiermee besparen ontwikkelaars kostbare tijd.

Bekijk solution

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.