Flexibiliteit van een cloud server

Virtual server platform Highlander is ontworpen om nooit tegen een plafond aan te lopen. Het platform past zich daarom iedere situatie aan en zorgt voor online flexibiliteit.

Virtualisatieplatform Highlander

Flexibel als elastiek

Binnen het schaalbare ontwerp van Highlander is continuïteit maximaal ingepast. Alle uitwijkmogelijkheden zijn afgestemd om de kans op uitval van je online activiteiten te minimaliseren. Want uiteindelijk draait het om de continue ontwikkeling van jouw online business.

Hosting redundant opgesteld

Overcapaciteit

Binnen iedere laag is redundancy ingebouwd. True houdt altijd ruime capaciteit aan om onderdelen naar een standby-omgeving te kunnen migreren. Op het gebied van netwerk, hardware en capaciteit aan supportengineers.

Zonder downtime data en configuraties restoren

Restore

Jouw data en configuraties worden verdeeld over meerdere servers. Zo heb je de mogelijkheid jouw volledige omgeving direct op een andere server live te brengen en de verzoeken gewoon af te blijven handelen. Zonder downtime.

virtual server migratie zonder downtime

Continuïteit

Het Highlander platform is zodanig ingericht dat alle onderdelen gemigreerd kunnen worden binnen het platform. Ook tijdens onderhoud of verhuizing van een virtuele server blijft deze gewoon doordraaien.

deploy virtual server en cloud servers

Deploy. GO.

Door de flexibele opzet kan er binnen no-time een omgeving ter beschikking worden gesteld om jouw release uit te rollen. Een representatieve omgeving of een virtual dedicated server met al je voorkeurconfiguraties komt daarmee direct tot stand.

Host je ook bij True?

  • Dan kijken we samen met jou mee naar de beste virtual webhosting oplossing voor jouw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van jouw virtual servers.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van jouw virtual hostingplatform nog aansluit bij de ontwikkelingen van je website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal alle virtual servers blijvend tweaken om continu de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.