Flexibel als elastiek

Highlander is ontworpen om nooit tegen een plafond aan te lopen. Het platform past zich daarom aan iedere situatie aan.

Beschikbaarheid

Binnen het schaalbare ontwerp van Highlander is continuïteit maximaal ingepast. Alle uitwijkmogelijkheden zijn afgestemd om de kans op uitval van uw online activiteiten te minimaliseren. Want uiteindelijk draait het om de continue ontwikkeling van uw online business.

Overcapaciteit

Binnen iedere laag is redundancy ingebouwd. True houdt altijd ruime capaciteit aan om onderdelen naar een standby-omgeving te kunnen migreren. Op het gebied van netwerk, hardware en capaciteit aan supportengineers.

Restore

Uw data en configuraties worden verdeeld over meerdere servers. Dit biedt de mogelijkheid uw volledige omgeving direct op een andere server live te brengen en de verzoeken gewoon af te blijven handelen. Zonder downtime.

Continuïteit

Het Highlander platform is zodanig ingericht dat alle onderdelen gemigreerd kunnen worden binnen het platform. Ook tijdens onderhoud of verhuizing van een virtuele server blijft deze gewoon doordraaien.

Deploy. GO.

Door de flexibele opzet kan er binnen no-time een omgeving ter beschikking worden gesteld om uw release uit te rollen. Een representatieve omgeving of een virtual dedicated server met al uw voorkeurconfiguraties komt daarmee direct tot stand.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.