Lage TCO

Virtual server en hosting platform Highlander is ontworpen om de juiste middelen te faciliteren, waardoor je onder de streep een stuk minder kwijt bent.

Virtualisatieplatform Highlander

Pay-as-you-go

Binnen Highlander worden alle benodigde onderdelen ingeschaald op het moment dat jouw online activiteiten erom vragen. Je hebt dus geen hoge investeringen in hardware en capaciteit die je niet gebruikt. En dat betekent een lagere Total-Cost-of-Ownership (TCO).

Kosten in de hand houden door naar de essentie te kijken

Hybride geeft keuzevrijheid

De beste prestatie-kosten-verhouding kan liggen in een combinatie van fysieke en virtuele machines, of door je huidige omgeving aan elkaar te koppelen. Met Highlander kunnen kostenefficiënte combinaties worden gemaakt.

Centraal beheer

Highlander is autonoom opgezet en wordt centraal beheerd. Zo kunnen geen externe belangen invloed uitoefenen op beheersbaarheid. daarmee leggen we altijd de nadruk op efficiëntie en effectiviteit waardoor kosten in de hand blijven.

De laatste technologieën

Onze klanten eisen altijd de beste oplossing; terecht. We blijven altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Zo hoef je geen tijd en geld te investeren in het binnenhalen van specialistische kennis. Dat doen wij voor jou.

Host je ook bij True?

  • Dan kijken we samen met jou mee naar de beste webhosting oplossing voor jouw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van de webserver.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van jouw platform nog aansluit bij de ontwikkelingen van je website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de server blijvend tweaken om continu de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.