Kostenefficiënt

Het Highlander platform is ontworpen om exact de juiste middelen op het juiste moment te faciliteren. Waardoor u onder de streep een stuk minder kwijt bent.

Pay-as-you-go

Binnen Highlander worden alle benodigde onderdelen ingeschaald op het moment dat uw online activiteiten erom vragen. U heeft dus geen hoge investeringen in hardware en capaciteit die u niet gebruikt. En dat betekent voor u een lagere Total-Cost-of-Ownership (TCO).

Kosten in de hand houden door naar de essentie te kijken.

Hybride geeft keuzevrijheid

De beste prestatie-kosten-verhouding voor uw situatie kan liggen in een combinatie van fysieke en virtuele machines. Of door uw huidige omgeving te koppelen. Met Highlander kunnen de meest kostenefficiënte combinaties worden gemaakt.

Centraal beheer

Highlander is autonoom opgezet en wordt centraal beheerd. Geen externe belangen die invloed uit kunnen oefenen op de beheersbaarheid. Zodat we altijd de prioriteit op efficiëntie en effectiviteit leggen. En de kosten voor u in de hand houden.

De laatste technologieën

Onze klanten eisen altijd de beste oplossing. Terecht. Dus blijven we op de hoogte van de meest recente mogelijkheden. U hoeft geen tijd en geld te investeren in het binnenhalen van specialistische kennis. Dat doen wij voor u.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.