De ene data is de andere niet.

Storage

We sluiten verschillende typen storage aan. Voor als uw data maximaal moet presteren, altijd beschikbaar en veilig opgeborgen moet zijn.

Lokale storage

Disk I/O ready

De SAS-storage is beschikbaar gemaakt om OS, databases en webbestanden met maximale doorvoersnelheden te verwerken. Snelle schijven die dichtbij de processor zitten. En dat wordt gemerkt door uw gebruikers.

Read. Write.

Zolang er gewacht moet worden op uw harde schijven kunt u nog zoveel CPU’s en geheugen bijplaatsen. Het symptoon neemt u daarmee niet weg. Reads en writes verlopen soepeler met de speciale lokale SAS-storage van Highlander. Dicht op de bron. Geoptimaliseerd om hoge snelheden te halen.

Spiegeling

De SAS-schijven binnen het virtuele platform Highlander zijn meer dan dubbel uitgevoerd. Zes stuks per server in een RAID-opstelling. Schijfuitval zal hiermee niet direct consequenties hebben voor uw online continuïteit.

Gedeelde storage

Data delen

Gedeelde of ook wel centrale storage genaamd geeft u flexibiliteit. Een platform van betrouwbare technologie zorgt ervoor dat data beschikbaar blijft voor (een deel van) uw serverpark.

Data direct over servers verdelen

Shared storage wordt geëxporteerd zodat het door uw applicaties gezien wordt als een gangbare directory. Iedere server heeft directe toegang tot het storageplatform om te lezen en te schrijven. Hiermee kunnen direct alle servers geüpdatet worden.

Enterprise storage on-demand

Het opslaan en doorvoeren van data voor professionele doeleinden kan aardig in de papieren lopen. De capaciteit, licenties en software worden door True gefaciliteerd. Binnen ons shared storage platform neemt u enkel af wat u nodig heeft. Zonder hoge investeringen.

Passieve storage

Externe opslag

Voor het archiveren of het maken van back-ups stelt True een passive storage platform ter beschikking. Extreem veilig en altijd beschikbaar.

Back-up. Archiveer. Restore.

Uw bestanden worden weggeschreven naar een fysiek gescheiden locatie. Verhogen van passieve storage ruimte is binnen een click geregeld. Proactief. Wanneer uw data weer teruggezet moet worden, is dat direct te regelen.

3, 7 of 21 keer per week?

We kunnen u helpen met de strategie om back-ups in te stellen. Wat, hoe en wanneer u dat wilt. Wanneer u de back-ups in wilt zien, kijkt u in ons customer care center. Altijd en overal webbased te benaderen.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.