Virtual Private Server hosting

VPS hosting

Een Virtual Private Server met de kracht van een Dedicated Server.
Combineer de flexibiliteit van een virtuele server met de prestaties van een dedicated server. VPS webhosting groeit mee met uw online succes.

VPS is overal op voorbereid

Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarbij u de resources deelt met andere virtuele servers. Bij een VDS (Virtual Dedicated Server) krijgt u gegarandeerd de beschikking over de resources die u inkoopt waarmee deze webserver aanvoelt als een fysieke dedicated server. Met de voordelen van virtueel.

Vandaag nog online?

Snel een VPS online brengen

True leverde reeds duizenden fysieke en virtuele webservers op. Vanuit deze ervaring hebben we VPS installaties grotendeels gestandaardiseerd. Onze virtual private servers worden aangestuurd vanuit één centraal systeem zodat u vandaag nog de VPS ter beschikking heeft.

Gegarandeerde VPS resources

Gegarandeerde serverprestaties

In tegenstelling tot andere VPS webhosting diensten stellen wij voor elke Virtuele webserver eigen resources ter beschikking, zonder deze te delen. Zo kunt u rekenen op een optimale serverprestatie. Ook wanneer het wat drukker is. Gegarandeerd.

VPS overzetten op andere omgeving

VPS is flexibel als elastiek

Een VPS is zo opgezet dat deze in elk netwerk samenwerkt. Wanneer zich incidenten voordoen, wordt uw virtual private server direct op andere beschikbare omgevingen overgezet. Zo verlagen wij de impact van een netwerkincident.

Tijdelijk meer capaciteit voor jouw VPS

Tijdelijk meer servercapaciteit toevoegen

Wij begrijpen dat het niet altijd even druk is op uw website en daarmee VPS. Een grote actie, evenement of een link vanaf een populaire website kan zorgen voor een piek in uw website traffic. Geen probleem! Wij managen de tijdelijke piek in uw webtraffic en schakelen prestaties bij wanneer dat nodig is.

Host je bij True?

  • Dan kijken we samen met u mee naar de beste webhosting oplossing voor uw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van de webserver.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van uw platform nog aansluit bij de ontwikkelingen van uw website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de server blijvend tweaken om continu de beste balans voor uw situatie te vinden.

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

Virtual Private Server hosting

Virtual Dedicated Server (VDS)

Bij True plaatsen wij gemiddeld slechts 11 VPS’en op een hostmachine. De prestaties van elke VPS benaderen zo die van een eigen server. Daarom noemen wij een VPS liever een VDS: Virtual Dedicated Server.

Meer over virtual server

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.