Constant benaderbaar, maximaal presterend

Altijd up-and-running webomgevingen

Bij het opzetten van het netwerk en serveropstellingen nemen we capaciteit en de beste onderdelen uit de markt als uitgangspunt. Concessies in kwaliteit komt bij True niet voor. Het fundament van webomgevingen geeft ruimte om te ondernemen.

Altijd up-and-running webomgevingen

Op maat gesneden webomgevingen

True stemt de webomgeving naadloos af op het applicatielandschap. Samen vinden we een passend antwoord: dedicated, gedeelde of publieke serverdiensten? We stemmen de servers en infrastructuur volledig af op werkwijzes en zorgen voor vergaande implementaties.

Virtual Server

De kracht van dedicated, maar dan virtueel. Flexibel als elastiek en daarmee ideaal voor snelle schaalbaarheid. True zorgt voor de techniek, u profiteert van de gegarandeerde prestaties.

Dedicated Server

Betrouwbaar, veilig en gegarandeerde prestaties om over naar huis te schrijven. Geschikt om het beste uit uw webspace te halen.

Private Cloud

Geen investeringen in hardware, infrastructuur of technisch beheer. .Gemakkelijk op- en afschalen, zodat kosten altijd beheersbaar blijven. True regelt in, u profiteert van de gemakken.

Hybrid Cloud

Het beste van twee werelden. Private en public cloud met elkaar gecombineerd, zodat de data van belangrijke applicaties beschermd zijn en u maximaal profiteert van de gemakken van public cloud SaaS-applicaties. Kostenefficiënt, veilig en betrouwbaar.

Private Colocation

Een kosteneffectieve, betrouwbare omgeving. Alle ruimte om de infrastructuur met de business te kunnen laten meegroeien, zonder deze te delen met anderen. Voor enkele servers of een compleet serverpark. Met True als centraal aanspreekpunt voor technische vraagstukken.

Shared Colocation

Extern servers huisvesten zonder te investeren in dure netwerkapparatuur. De mogelijkheid om direct online te kunnen. 24/7 support, toegang tot het datacenter (op aanvraag) en remote hands faciliteiten. Eenvoudig servers rebooten via een webgebaseerde control panel.

Managed Platforms

Al onze expertise samengevoegd in bewezen platforms voor online succes. Bouwblokken die volledig op maat zijn afgestemd op uw website, webshop of webapplicatie. Voor e-commerce, streaming services, DevOps en meer.

Non-stop connectiviteit

De beste verbindingen. De snelste routes om toegang te krijgen tot de webomgeving. Slim gebouwde netwerken en datacenters. Focus op veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

Netwerk

Snel, betrouwbaar en efficiënt ingericht. Het netwerk van True beschikt over de beste verbindingen in de industrie. True werkt uitsluitend met glasvezelverbindingen (dark fibers) met een capaciteit van 10 Gbps (10 gigabit per seconde).

Datacenter

Slim ingerichte datacenters waar je blind op kunt vertrouwen. De beste hardwarekeuzes. Robuuste verbindingen naar het belangrijkste internetknooppunt van West-Europa (AMS-IX). Aan alles is gedacht: beveiliging, noodstroom, branddetectie en –blussing, alle vereiste certificeringen.

Routing

De beste routers van de industrie. Geen concessies in kwaliteit en volledige focus op kwaliteit. Websites, webapplicaties en webshops vinden hun weg naar het wereldwijde web op de snelste manier.

Switching

True stelt maximale eisen aan switches. De switches in onze datacenters zijn in staat om op efficiënte wijze slimme te connecten met de netwerkapparatuur van de webomgeving.

Load Balancing

De load balancers van True dienen als slimme verdeelmechanismes voor het binnenkomend webverkeer. Optimale verspreiding voor de ballast van een webomgeving. Volledig redundant: bij uitval neemt een andere load balancer het werk over.

DNS

Verwijs je website of webapplicatie door naar de juiste domeinnaam. Engineers van True zorgen dat het goede adres gekoppeld is aan de webomgeving. Bereikbaarheid en betrouwbaarheid staan voorop.

VPN

Een virtueel netwerk om websiteverkeer privé te houden. Om belangrijke (test)omgevingen af te schermen. Om medewerkers zorgeloos op het internet te laten surfen.

Firewall

Ongewenste bezoekers buiten de deur houden: dat doen de firewalls van True. Slim ingericht en systematisch gemonitord. Verdachte netwerkactiviteiten worden proactief gespot en bestreden.

Geïntegreerde infrastructuur en connectiviteit voor constante bereikbaarheid

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.