Razendsnel content afleveren aan de webbezoeker

Voorsprong met applicaties in topconditie

Een mix aan verschillende soorten applicaties is nodig om webprojecten te hosten. Hoeveel expertise bezit uw team van al die verschillende configuraties en types? True neemt al meer dan tien jaar de verantwoordelijkheid over de prestaties van de applicatiestack. En dat is vandaag de dag te merken aan het niveau waarop webomgevingen worden opgeleverd en beheerd. Binnen het SLA-beheer model implementeren en beheren we alle soorten applicaties. Het steeds beter laten functioneren van middleware zoals database-, cache- en websoftware is waar onze managed operatie in uitblinkt.

Voorsprong met applicaties in topconditie

Meer prestaties met softwaretweaking van True

True is bekend met vele soorten applicaties. In afgelopen jaren zijn er recepten ontwikkeld om de ‘hosted applicaties’ steeds optimaler te laten presteren. Profiteer van onze methodieken om WordPress websites te laten vliegen, meer bezoekers binnen de Magento webshop te laten surfen en laat uw custom webapplicatie nog beter presteren met onze in-depth expertise.

Hosted
Applicaties

wordpress
drupal
magento
Craft CMS

Bekijk het volledige overzicht van onze hosted applicaties.

Managed
applicaties

Hosting voor NGINX webservers
Windows IIS
MySQL
Varnish Cache hosting

Bekijk het volledige overzicht van onze managed applicaties.

Slim ingerichte & veilige datastromen

Data beheersbaar maken en veilig houden, zodat controle ontstaat. True richt databases in zodat ze efficiënt zijn ingericht voor de webomgeving. En heeft de expertise en tools in huis om back-ups te managen.

Database-
management

Specialisten die weten hoe je databases op de slimste manieren in kunt richten. Zodat applicatie en server optimaal op elkaar af zijn gestemd. Alles om de beste prestaties te behalen.

Managed
Back-up

Actief gemonitorde back-ups. Specialisten die ingrijpen wanneer een back-up niet goed verloopt. Die de configuratie van de back-up software uit handen nemen. En die zorgen voor voldoende capaciteit in de back-up omgeving.

Active File
Storage

Ieder uur en dagelijks read-only snapshots. Data die efficiënt getransporteerd wordt naar een Snapvault-locatie. De mogelijkheid om snapshots op te slaan in meerdere datacenters. Zodat data veilig blijft en terug te halen is bij calamiteiten.

Object
Storage

Snel, efficiënt en veilig grote hoeveelheden data opslaan. Door de software-defined, multi-datacenter setup is object storage bij True uiterst effectief. Data blijft veilig en wordt tot drie keer toe gerepliceerd, en is daarnaast via een API aan te roepen.

Apps, data en content in een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Haal het maximale uit uw organisatie met webomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.