Altijd up-and-running netwerkverbindingen

De beschikbaarheid van uw website, webshop of webapplicatie is essentieel voor digitaal succes. Bij True gaan we alleen voor de beste netwerkverbindingen en zorgen we dat de infrastructuur op maat is afgestemd. Zodat u webomgeving altijd snel en bereikbaar is.

Webspace solutions Connectivity Management

Geen consessies in snelheid en schaalbaarheid

De snelste verbindingen en routeringen om toegang te krijgen zorgen voor een altijd up-and-running webomgeving.  De specialisten van True stemmen het netwerk af op de wensen van uw organisatie. Zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid of schaalbaarheid.

Netwerk

True hanteert hoge standaarden voor het netwerk dat u gebruikt. We werken uitsluitend met glasvezelverbindingen (dark fibers) met een capaciteit van 10Gbps (10 gigabit per seconde).

Datacenters

Onze datacenters zijn veilig en bestand tegen calamiteiten (brand, stroomuitval). We kiezen alleen voor de beste resources zitten dicht op hét internetknooppunt van Europa: AMS-IX.

Routers

Met de routers van True vindt uw website, webshop of applicatie de snelste route naar het internet. True doet geen concessies in kwaliteit en gaat alleen voor het beste apparatuur.

Switches

Onze switches zijn zo geconfigureerd dat ze in staat zijn om op de meest efficiënte wijze te verbinden met de webomgeving. Zo houden we de snelheid van uw webomgeving volledig in stand.

Load Balancers

Onze load balancers verdelen het binnenkomend webverkeer op de slimste manier. True configureert de load balancers van uw webomgeving zo dat u nooit hoeft in te leveren aan snelheid.

DNS

Met de DNS-dienst van True koppelt u een domeinnaam aan uw website of applicatie. Onze DNS-specialisten staan voor u klaar om het juiste adres te koppelen aan de juiste website of app.

VPN

VPN is een gevirtualiseerd privé-netwerk, bedoeld om het websiteverkeer af te schermen. VPN bij True kan onder andere worden gebruikt om (test)omgevingen af te schermen of om het surfgedrag van werknemers veilig te maken.

Firewall

Met een firewall van True beschermt u de webomgeving tegen kwaadwillenden. Onze firewalls zijn slim geconfigureerd regelmatig gemonitord. Merkwaardige netwerkactiviteiten worden snel gesignaleerd en opgepakt.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Stel uw vragen over ons netwerk en onze verbindingen aan onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.