Grip en controle houden over de datastromen in de webomgeving

Data beheersbaar en veilig maken zodat de webomgeving onder controle is. De experts van True zorgen ervoor dat databases efficiënt zijn ingericht en heeft de expertise en tools in huis voor managed back-ups.

Data Management bij webhosting van True

Datastromen beheersbaar en inzichtelijk maken

Data is het nieuwe goud. Om de datastromen binnen uw webomgeving te stroomlijnen, is expertise nodig. Kennis over het slim inrichten van databases, het managen van back-ups en het slim opslaan van data is True op het lijf geschreven.

Database-
management

Onze databasespecialisten weten met de juiste configuraties applicatie, database en server naadloos op elkaar af te stemmen. Denk aan slimme tweaks die voor een performanceboost zorgen.

Managed
Back-up

Met onze aanvullende managed back-up dienst van True zorgen experts ervoor dat er regelmatig back-ups worden gemaakt.  Specialisten nemen de configuraties van de back-upsoftware uit handen en grijpen in bij calamiteiten.

Active File
Storage

Ieder uur en dagelijkse snap-shots. Met Active File Storage worden gegevens efficiënt getransporteerd naar een Snapvault-locatie. Zodat gegevens veilig blijven en terug zijn te halen bij calamiteiten.

Object
Storage

Efficiënt, veilig en snel grote hoeveelheden data opslaan. Met de innovatieve object storage technologie van True is het mogelijk. De technologie is multi-datacenter beschikbaar, data is tot drie keer repliceerbaar en via een API aan te roepen.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Stel uw vragen over het verwerken en beheren van data aan onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.