Next-gen infrastructuur voor altijd up-and-running webomgevingen

True is expert als het aankomt op het samenstellen en inrichten van serverclusters. Samen kiezen we de servervorm of cloudmix die het beste past bij uw situatie. True neemt vervolgens de hoofdpijn van updates, upgrades en optimalisaties volledig over.

Webspace solutions Infra Management

Infrastructuur die volledig op uw vraag is afgestemd

Bij het samenstellen van de juiste infrastructuur wordt rekening gehouden met prestatie- en capaciteitseisen. Ook kijken we we naar de juiste locaties voor data en applicaties en welke configuraties het beste daarop aansluiten. Tevens heeft True vergaande partnerships met hardwareleveranciers waarmee aantrekkelijke inkoopvoorwaarden mogelijk zijn.

Virtual Dedicated Server

De prestaties van een dedicated server, maar dan gevirtualiseerd. Met een VDS van True bent u flexibel als elastiek en kunt u snel capaciteit bijschakelen. True draait de knoppen zodat u de beste prestaties behaalt.

Dedicated Server

Een eigen dedicated server, ondergebracht in het datacenter van True. Volledig op maat samen te stellen, inclusief OS (Linux, Windows), rackmount en netwerkbekabeling. Met de configuraties van True behaalt u gegarandeerde prestaties.

Private Cloud

Een private cloud waarbij u geen investeringen te doet in hardware, middleware of techneuten. Geen last van anderen en gemakkelijk in te delen resources. De slimme private cloud configuraties van True zorgen voor maximale continuïteit.

Hybrid Cloud

Met een hybrid cloud haalt u het beste van meerdere werelden naar boven. Scherm data van bedrijfskritische applicaties af in een private cloud, profiteer van de voordelen van public cloud. True brengt alle clouds samen in een hybride omgeving.

Private Colocation

Een afgesloten ruimte in ons datacenter voor u alleen. De flexibiliteit en resources om uw servers of serverpark te laten groeien binnen een betrouwbare omgeving. Voor uw technische vraagstukken kunt u terecht bij onze dedicated techspecialisten.

Shared Colocation

Geen investering in dure netwerkapparatuur, wel uw eigen servers plaatsen. Met shared colocation heeft u de mogelijkheid om direct online te kunnen, 24/7 support en remote access tot uw webomgeving. True zorgt ervoor dat u snel up-and-running bent.

Cloud hosting

Onze cloud hosting oplossingen zijn breed inzetbaar en op maat samen te stellen. Capaciteit van servers is te bundelen zodat maximale schaalbaarheid ontstaat. True zorgt ervoor dat uw websites altijd vloeiend draaien in de de cloud.

Managed Platforms

Onze managed platforms zijn bouwblokken die volledig afgestemd zijn op de situatie van uw website, webshop of webapplicatie. Al onze expertise samengesteld in platforms voor e-commerce, streaming services, DevOps en meer.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Stel uw vragen over onze weboplossingen aan een van hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.