Managed platforms als fundament voor de webomgeving

Bewezen platforms voor maximale flexibiliteit en gegarandeerde prestaties. Op maat gemaakt of best-practices gebaseerd op jarenlange expertise. Al onze kennis en ervaring over slimme hostingomgevingen vindt u in onze managed platforms.

managed platforms voor virtual, dedicated en cloud servers

Virtual Platform

De prestaties van dedicated. De flexibiliteit van virtueel. In ons inhouse ontwikkelde Virtual Platform combineren we onze best-practices voor maximale prestaties.

Hybrid Platform

De voordelen van public cloud. De afschermingen van private cloud. Het beste van beide werelden vindt u in ons Hybrid Platform.

Streaming Platform

Ons speciaal ingerichte streamingplatform kan zeer hoge snelheden halen en gemakkelijk worden opgeschaald bij piekbelasting.

DevOps Platform

Een specifiek ingericht platform waarmee uw DevOps-specialisten snel kunnen schakelen, deployen en implementeren.

Campaign Platform

Campagnes moeten in een keer goed gaan. Van boodschap tot respons. Met het Campaign Platform van True bent u vooraf verzekerd van de juiste keuzes.

Anti-DDoS-platform

Blokkeer browserversies, beperk aantal bezoeken per seconde, blokkeer IP-adresssen. Slechts een paar standaardfuncties van onze anti-DDoS tool. Voor detectie én protectie.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Haal het maximale uit uw digitale business met Webspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.