Uw applicatie is uw enige zorg.
Gegarandeerd.

Niet voor niets. Want u wilt zich bezig houden met de hoofdzaak. Daarom managen wij alles op de server. Dat scheelt u tijd, kosten én zorgen.

Installatie

Een standaard installatie is nog ver van een afgestemde omgeving. True past alle configuraties in overleg toe om uw hosting omgeving volledig startklaar te krijgen.

Veiligheid

Er liggen vele gevaren op de loer. True staat voor optimale integriteit van uw data en het bewaken van service interrupties.

Server Clustering

Wanneer optimale schaalbaarheid, redundantie en prestaties allemaal samen moeten komen in één uniforme omgeving.

Monitoring

Gezond houden van systemen betekent routine in het uitsluiten van risico’s. Actief bijhouden van mogelijke afwijkingen. Daar zijn we 24×7 op ingericht.

Optimalisatie

Kritische applicaties snel en gegarandeerd afleveren bij de eindgebruiker is cruciaal voor elke moderne organisatie. Daar helpen we u graag bij.

Management

True verzorgt alle disciplines om uw omgeving te laten presteren. Hardware en software integratie. Altijd afgestemd op het gedrag van uw applicatie.

Schalen

True houdt standard rekening met uw succes. Tijdens het ontwerp, de implementatie en ontwikkeling. Zodat u niet tegen een plafond aanloopt als u wat harder gaat.

Support

Er liggen vele gevaren op de loer. True staat voor optimale integriteit van uw data en het bewaken van service interrupties.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.