Installatie van uw hosting omgeving

Een standaard installatie is nog ver van een afgestemde omgeving. True past alle configuraties in overleg aan om uw hostingomgeving volledig startklaar te krijgen.

Installatie Migratie

Analyse, migratie en optimalisatie

True biedt volledige ondersteuning bij de migratie van uw omgeving. Daarbij worden alle benodigde configuraties aangepast voor een perfecte afstemming op de hostingomgeving.

De migratie van uw data geeft ons tevens de gelegenheid uw hostingomgeving te analyseren en eventuele discrepanties aan te stippen. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheid tot het toepassen van accelerators en preparsers, naar optimale caching en de complexiteit van directories. Ook wordt de web- en databaseserver getuned.

Hierna wordt gezamenlijk de omgeving getest. Indien alle scenario’s positief zijn getest, wordt de DNS omgezet. Met als resultaat een migratie zonder downtime én een geoptimaliseerde omgeving.

Uitgebreide installaties

Alles wordt geïnstalleerd

We willen dat u zich kan focussen op de core business, niet op het installeren en configureren van software. Daarom installeert True alle software waarvan documentatie beschikbaar is. Dat scheelt u weer kostbare tijd.

Benchmark

U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan als u live gaat. Hoeveel bezoekers kan uw nieuwe omgeving aan nadat de volledige omgeving is ingericht? True kan alvast benchmarks definiëren om u een houvast te geven.

Centrale oplevering

Voor de oplevering krijgt u een technisch contactpersoon die u tijdens de volledige implementatie begeleidt. Alle communicatie wordt centraal bijgehouden en is door iedereen van uw organisatie webbased in ons control panel in te zien.

…met speciale nazorg

Second opinion

Na de livegang laten we uw omgeving niet met rust. Uw applicatie kan zich wellicht nog beter instellen op zijn nieuwe omgeving. Een tweede support engineer neemt vanuit zijn invalshoek uw omgeving nog eens kritisch onder de loep.

Documentatie

Uw configuraties blijven binnen ons systeem centraal bewaard. Waardoor de specialisten altijd overzicht hebben. Configuratie items kunnen worden gespecificeerd, gecontroleerd en wijzigingen worden gemonitord.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.