Hosting optimalisatie

Kritische applicaties snel en gegarandeerd afleveren bij de eindgebruiker is cruciaal voor elke moderne organisatie. Daar helpen we u graag bij.

Altijd op zoek naar de beste synergie

Prestaties optimaliseren gaat niet over één nacht ijs. Het is een continu proces van relevante data verzamelen, meten, reviewen en de juiste verbanden leggen.

True kan bogen op jarenlange ervaring en beschikt over doorontwikkelde meetmiddelen. Hierdoor zijn wij in staat uitleg te geven waarom uw servers onvoldoende presteren wanneer ze piekverkeer moeten verwerken. We laten zien waar en hoe het beter kan. Zodat u een investering in additionele hardware langer kan uitstellen.

Het wegnemen van oorzaken

Causaal
verband

Na incidenten binnen een hosting omgeving zoeken we naar de oorzaak. Tevens worden incidenten geregistreerd welke niet direct een aanwijsbare oorzaak hebben. Zo kunnen we patronen met mogelijk nadelige gevolgen eerder ontdekken en verhelpen.

Uitgebreide
analyses

Elk detail wordt bijgehouden. Van de reads, de writes tot het CPU en geheugen gebruik. Alles om gefundeerd aan juiste knoppen te draaien. U ziet welke specifieke onderdelen de grootste impact hebben op de prestatie van applicaties en websites.

Applicaties renderen maximaal

Software maakt het
echte verschil

Of het nou gaat om IIS, Apache en Nginx webservers, SQL-database optimalisatie, webcaching of de keuze van te gebruiken file systemen. True past de beste configuraties toe om de beste mogelijkheden van de software te benutten.

Standaard
optimalisaties

Servers met een support SLA worden tijdens de installatie gelijk geoptimaliseerd. Bij True stoppen we niet voordat alles op de server perfect is afgesteld op uw applicaties. En er significante snelheidswinsten worden behaald.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.