Private Cloud

Maak gebruik van een volledig eigen cloud- omgeving. Geen investering in infrastructuur, hardware en softwarelicenties, maar een kant-en-klare oplossing.

Private Cloud webhosting

Private cloud: volledige autonomie

Wanneer u meerdere servers wilt opzetten of een groot cluster wilt inrichten, kan een private cloud een interessante optie zijn. Handig voor als je meer zekerheden en controle wilt over de inrichting, prestaties en beveiliging.

Controle over uw omgeving

Nooit last van anderen

Een private cloud wordt geleverd op een infrastructuur die uitsluitend voor jouw organisatie geïsoleerd is. De servers zullen geen last hebben van drukte die servers van anderen kunnen veroorzaken.

Autonoom indelen

Iedere indeling is mogelijk. Binnen een private cloud is er veel capaciteit beschikbaar om combinaties te maken. True adviseert graag welke configuratie het beste voor uw organisatie doelen kan worden ingezet.

Hybride

Er kunnen zowel publieke virtuele servers als hardwarematige servers worden aangesloten aan het netwerk van uw private cloud. Zo kunnen we alle combinaties maken en de oplossing volledig op maat samenstellen.

Budgetteer vaste kosten

Private cloud van True heeft aantrekkelijke vaste kosten. Bij uitbreiding kunnen virtuele servers binnen uw eigen private cloud worden aangemaakt zonder dat u iedere keer extra maandelijkse kosten heeft.

Met virtuele functionaliteiten

Virtuele tooling voorhanden

U hoeft geen investering te doen in virtualisatiesoftware of uw engineers op te leiden en bij te scholen. De True supportengineers staan u dag en nacht bij om wijzigingen binnen uw private cloud door te voeren.

Uitbreiden of verkleinen

Met de beschikbare tooling kan een wijziging binnen een server gemakkelijk worden doorgevoerd. Ook kan een extra server direct worden geconfigureerd en worden toegevoegd binnen uw private cloud.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.