Private Cloud

Private cloud

Betrouwbaar en uiterst flexibel. Een eigen hosting platform dat meegroeit met uw online succes. Private cloud is uiterst flexibel in te richten zonder dat u last van anderen zult hebben.

Private cloud is een eigen cloud hosting omgeving. Uiterst veilig en betrouwbaar, want u deelt de onderliggende hardware infrastructuur niet met anderen. En door de cloud techniek bent u onafhankelijk van hardware. Als zich incidenten voordoen op de ene server, vangt een andere server in ons netwerk dat op. Zonder dat u hier iets van merkt.

Op maat voor uw organisatie

Volledige
controle

Onze private cloud biedt u volledige controle over de inrichting. Handig wanneer u meerdere servers wilt opzetten of een groot cluster gaat inrichten. Zo heeft u meer zekerheid over de prestaties en veiligheid van uw cloud.

Uitsluitend voor
uw organisatie

De onderliggende infrastructuur van de private cloud is uitsluitend voor uw organisatie gereserveerd. U heeft dus geen last van drukte die servers van anderen kunnen veroorzaken. Betrouwbare prestaties waar u op kunt rekenen.

Private cloud
presteert op maat

De private cloud kan zich snel aanpassen aan een veranderde situatie. Zowel virtuele als hardwarematige servers kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het netwerk van uw private cloud. Zo maken wij uw oplossing op maat.

Uw applicatie is uw enige zorg

Voorbereid op
de toekomst

Bij de samenstelling van een private cloud gaat het om beheersbaarheid en flexibiliteit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de prestaties van uw hosting omgeving. Ook morgen niet.

Voorspelbare
kosten

Private cloud van True heeft aantrekkelijke vaste kosten. Bij uitbreiding kunnen virtuele servers binnen uw eigen private cloud worden aangemaakt zonder dat u iedere keer extra maandelijkse kosten heeft.

Uw data is veilig
in de private cloud

Periodiek wordt onze keten voor kwaliteit en beveiliging getoetst aan de hand van internationaal erkende normen en standaarden. Daarom is de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw informatie in de private cloud gewaarborgd.

Vertel ons jouw uitdaging…

Host je bij True?

  • Dan kijken we samen met jou mee naar de beste webhosting oplossing voor jouw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van de webserver.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van jouw platform nog aansluit bij de ontwikkelingen van je website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de server blijvend tweaken om continu de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Recente blogartikelen

gebruikersrechten-overzicht
Uit onderzoek van Bomgar, een bedrijf gespecialiseerd in Secure Access-oplossingen, is gebleken dat nog lang niet alle IT-professionals beschikken over een overzicht van de digitale toegangsrechten per medewerker. Slechts 37% van de IT-afdelingen heeft zo’n overzicht, waardoor er geen goed zicht is of ex-medewerkers wel of geen toegang meer hebben tot bedrijfsgegevens. Het IT-bedrijf deed […]
wordpress-48-bill-evans
Afgelopen week bracht WordPress haar nieuwste versie, WordPress 4.8, uit. Traditiegetrouw draagt ook deze editie de bijnaam van een jazzmuzikant, dit keer Bill Evans. Hoewel 4.8 minder spannende features dan 4.7 bevat, is dit hét moment om te updaten mocht je dat nog niet gedaan hebben. In dit artikel de belangrijkste nieuwe features op een […]
De gevaren van Cryto-worm WannaCry
Sinds vrijdag 12 mei slaat de WannaCry/WannaCrypt crypto-worm om zich heen. Deze worm, die zich richt op Windowssystemen die via SMB (protocol voor bestandsuitwisseling tussen computers en netwerken) bereikbaar zijn, probeert via verschillende registeritems de schijf te versleutelen. Vervolgens is een betaling aan de kwaadwillenden nodig om toegang tot de versleutelde data te verkrijgen. Media […]

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.