Betere conversie in je webshop, elke milliseconde telt

Hosting en daarbij het verbeteren van de laadsnelheid van een webwinkel is essentieel om online verkoop te stuwen. Managed hostingprovider True gaat verder in de optimalisatie van een webshop en/of e-commerceplatform door actief met ontwikkelteams mee te tweaken. Door True het e-commerceplatform continu te laten optimaliseren worden wijzigingen sneller doorgevoerd, neemt de veiligheid toe en verbetert de gebruikerservaring.

Managed e-commerce platform

Volledige integratie van je e-commerce applicaties

True adviseert en ondersteunt ontwikkelteams om e-commerce applicaties zo efficiënt mogelijk met de infrastructuur te integreren. Door continue optimalisatie van infrastructuur, software & e-commerce applicaties wordt de snelheid van webwinkels verbeterd en de laadtijd omlaag gebracht.

Tussentijds de laadtijd optimaliseren

Het online platform wordt geanalyseerd met de ontwikkelaars. Op basis van trends voert True continu verbeteringen door om de laadtijd te optimaliseren.

Inspelen op acties & actualiteit

Gezamelijk houden we een agenda van sales-acties bij. Tijdens acties houden specialisten van True alles nauwlettend in de gaten en staan we in direct contact met jouw specialisten.

Managed application platform

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur worden keuzes qua inrichting altijd gebaseerd op de lange termijn. Nooit worden consessies gedaan op prestatie of capaciteit. Het hosting platform groeit altijd mee met het succes.

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijven van invloeden van buitenaf.

Managed infra platform

Boost de conversiekracht van je e-commerceplatform door continue snelheidsverbeteringen

Managed e-commerce hosting solution

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.