System integration

Subsystemen worden samengebracht om effectief met elkaar samen te werken. Integratie in alle geledingen, zodat u alle combinaties kunt samenstellen.

Succes door samenwerking

Lift mee op de kennis, expertise en certificeringen van True. Met onze netwerk-, systeem- en applicatie-architecten formeren we een integrale oplossing op maat. Zo kan uw prospect niet meer om u heen.

True als architect en channelpartner

Uw dienst.
Ons verlengstuk.

Heeft u een document management of CRM-systeem, een specifiek CMS of een koppeling met een ERP-systeem? Vertel ons de karakteristieken. En u staat versteld waar we allemaal op kunnen inhaken.

Infrastructuur
van A tot Z

U heeft het al druk genoeg met de samenstelling van oplossingen. True kan u ontlasten in het volledige traject bij de aanschaf van apparatuur en licenties, plaatsing, configuratie en het onderhoud. Een bezoek aan het datacentrum is voor u daarom overbodig.

Flexibele
omgevingen

Een uniforme hostingomgeving voor al uw klanten of per klant een specifieke hostingomgeving? Bij True ontwerpen en onderhouden we omgevingen die op alle manieren aansluiten. Wat uw businessmodel ook vereist.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.