Wordpress hosting

WordPress hosting

WordPress is een zeer bekend Content Management Systeem (CMS) dat gebruikt wordt om websites en weblogs te beheren. De website applicatie is bekend om zijn grote flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Door je WordPress hosting in Nederland onder te brengen bij True verzeker je jezelf van een optimale snelheid van je website waardoor je grote hoeveelheden webbezoekers de beste ervaring kunt bezorgen.

Wordpress prestatie tuning

Balans tussen functies en prestaties

De prestatie van WordPress is mede afhankelijk van het aantal plug-ins en applicaties. Daardoor kunnen webprestaties afnemen en zaken als veiligheid en schaalbaarheid minder optimaal geborgd zijn. Bij True nemen we de wensen aan functionaliteit mee in de tuning van de prestaties.

Wordpress beheer en beveiliging

Veiligheid staat voorop

De middleware waarop de WordPress applicatie draait is wat True configureert, tuned en actieve monitoring op toepast. Het dedicated securityteam van True is bekend met de veiligheidsrisico’s van WordPress en geeft advies waar mogelijke beveiligingsverbeteringen te behalen zijn.

Wordpress configuratie optimalisatie

Hoge pieken en tuning

Het kan voorkomen dat je website duizenden gelijktijdige bezoekers krijgt. True helpt bij het selecteren & configureren van de juiste mix aan software die uit ervaring het beste samenwerken met het WordPress CMS en het gedrag van jouw bezoekers.

WordPress hosting bij True

  • We adviseren hoe je om moet gaan met onder andere caching om de website sneller te maken.
  • We kijken welke WordPress plug-ins in welk geval geschikt zijn. Daarbij putten we uit ervaringen bij een groot aantal webprojecten.
  • Cronjobs in WordPress worden bekeken en mogelijk anders toegepast op de server indien het extra voordelen oplevert.
  • True heeft een systeem waarin IP-adressen van redacteuren op de ‘whitelist’ komen en redacteuren flexibel kunnen werken zonder veiligheidsrisico’s.
  • De meeste veiligheidrisico’s van WordPress zijn bij ons bekend, worden gedocumenteerd en aan je webteam gecommuniceerd.
  • Wanneer je zelf WordPress templates ontwikkelt, adviseert True op welke manier de prestaties optimaal blijven.

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.