True Workspace Zuid

Limburg, onze thuisbasis

In het hart van Limburg, vlak naast Maastricht Aachen Airport, ligt het kantoor van True Workspace Zuid. Vanuit deze locatie ondersteunen wij onze klanten met hun IT-omgeving en de ontwikkelingen op dit gebied.

Met een team van 30 mensen helpen wij uw visie en ambities te realiseren. Onze gepassioneerde en kundige medewerkers maken het onderscheid en geven u comfort en zekerheid. Dat bewijzen we iedere dag.

Medewerkers centraal

Van ‘moeten werken’ naar ‘willen zijn’. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Medewerkers moeten in staat zijn het verschil te kunnen maken binnen uw organisatie. Van betekenis kunnen zijn waardoor zij zich goed voelen. True ondersteunt u en uw medewerkers zodat zij niet belemmerd worden door IT, maar vooruit kunnen.

Medewerkers willen beschikken over tools en data die hun functie en taken ondersteunen. Toegankelijk, simpel, veilig, snel en tijd- en plaatsonafhankelijk.

Hoe?

True helpt u als onafhankelijke partner de technologie van vandaag en morgen toepasbaar te maken binnen uw bedrijf of organisatie.

Wij zijn trots op onze aanpak. Zo laten wij zien dat ú in control bent en blijft.

Onze aanpak

  1. True helpt met het formuleren van wensen en eisen.
  2. True stelt samen met u een duidelijke roadmap op, gebaseerd op uw prioriteiten.
  3. True laat u zien welke technologische middelen er zijn, passend bij uw bedrijf of organisatie en samen kiezen we de beste oplossing.
  4. True staat als uw IT-partner naast u.
U focust zich op uw corebusiness. Wij op uw IT-omgeving.

De werkplek van vandaag bestaat uit tientallen, soms honderden applicaties. Een goed samenspel tussen mensen, processen en technologie is de uitdaging. Applicaties en data moeten naadloos op elkaar aangesloten worden. True Workspace Zuid heeft de kennis in huis om deze zakelijke applicaties met elkaar te verbinden tot één beheersbare digitale werkomgeving. Wij horen graag wat uw uitdaging is!

De aanpak van True Workspace Zuid
Sebastiaan Huntjens – Health Innovation Ventures

‘Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen; dat is IT-service!’

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.