Onze oplossingen

Ieder bedrijf of organisatie is anders. Per situatie kijken we naar de best passende mogelijkheden. Voor geïnteresseerden volgt hier wel onze top 3 van de oplossingen die wij kunnen aanbieden:

COMPAS

Met COMPAS helpt True u een duidelijke IT-visie en -strategie op maat te formuleren. Hoe blijft uw bedrijf of organisatie relevant voor uw klanten? Hoe kan IT daarin ondersteunen? Technologische ontwikkelingen gaan immers razendsnel. Dit biedt kansen, maar vaak ook onzekerheid. Zeker omdat veel bedrijven en organisaties niet de middelen hebben om al deze technologische ontwikkelingen te volgen, laat staan te doorgronden en te vertalen naar een toekomst-vaste strategie op het gebied van digitale werkplekken voor hun bedrijf.

Daar komt bij dat IT, waar de digitale werkplek onderdeel van uitmaakt, veelal nog als kostenpost wordt gezien en niet altijd op waarde wordt beoordeeld als het gaat om de kansen die het biedt. Elk bedrijf of organisatie zal te maken krijgen met de invloed van IT en dat vraagt om een doordachte en duidelijke strategie op het gebied van IT.

Workspace

De Workspace of ook wel de digitale werkplek genoemd, is de start van iedere medewerker die te maken heeft met het gebruik van software. Het is het samenkomen, samenwerken en verbinden van software, data en in veel gevallen communicatie. Denk daarbij aan het gebruik van mail, VoIP (telefonie) of chatmogelijkheden.

True kijkt samen met u welke vorm van Managed Workspace het beste past binnen uw organisatie, rekening houdend met uw wensen, eisen en medewerkers!

Managed Networking

True staat voor ontzorgen! Dat betekent dus ook dat wij als IT-partner de afhankelijkheden vast moeten pakken en daar de verantwoordelijkheid voor nemen.

True levert daarom naast de Workspace ook Managed Networking, Managed Firewall(s), Managed Switch(es) en Managed WiFi. Zie het als het slot op de deur, de verdeling van de verbinding en het veilig gebruik kunnen maken van uw werkplek. WiFi voor u, uw medewerkers, maar zeker ook voor uw gasten.

Het grote voordeel van Managed Networking is dat True de volledige verantwoordelijkheid neemt over de netwerkapparatuur die bij u op locatie staat. Maar ook dat u geen hoge investeringen hoeft te doen voor de aanschaf van netwerkapparatuur, dat de software altijd up-to-date is, dat uw netwerk actief gemonitord wordt en er nooit discussie ontstaat over de performance die u mag verwachten.

“Het Wiel”

True is altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en heeft de drang om IT compacter, handiger en slimmer te maken zonder in te leveren op kwaliteit. Elke True service, dienst en oplossing dient daarom in ons “Solution Wheel” te passen. In dit wiel komt alles samen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze oplossingen en wat deze voor u kunnen doen, aarzel niet en neem contact met ons op!

Bel 043 88 000 88 of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.