Hosting is meer dan alleen een server met wat software. Een optimale configuratie, backup en troubleshooting zijn onmisbaar voor goede prestaties. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet over de tijd en/of kennis beschikt om u hiermee bezig te houden. Daarom verzorgt True al deze disciplines om uw hosting optimaal te laten presteren.

Uw hosting 24x7 inzichtelijk

Voorkomen is beter dan genezen

True heeft meer dan twaalf jaar ervaring met het optimaliseren van hosting omgevingen. Om mogelijke problemen tijdig en adequaat op te lossen bekijken wij de trends, patronen, prestaties, capaciteit en logs van uw hosting. Vervolgens stemmen wij hierop de configuraties af zodat er een optimale synergie ontstaat tussen applicatie, software, opslag en infrastructuur.

Veilige hosting

Veilige hosting

Wij stellen u in staat om volgens de ISO-norm voor informatiebeveiliging de volledige keten van beschikbaarheid, integratie en vertrouwelijkheid eenvoudig te borgen. Met verschillende technieken zorgen wij er voor dat ongewenst bezoek buiten de poort blijft en uw data veilig is opgeslagen.

Hosting met diepgaande support

Vergaande support

Hosting is de levensader van uw online activiteiten en wij vinden dat daar pro-actieve ondersteuning bij hoort die altijd bereikbaar is. Meer dan 80% van onze mensen is dan ook toegewijd aan de dagelijkse support. Dienstverlening staat hoog in het vaandel.

Flexibele hosting

Schalen in de breedte en de diepte

Wanneer uw servers meer aanvragen te verwerken krijgen dan gebruikelijk, voegen wij extra kracht en redundantie toe aan uw hosting. De aanvragen worden middels loadbalancing verdeeld over meerdere servers of afzonderlijke servers krijgen elk een specifieke taak af te handelen. Uw hosting zal zonder downtime de stijging van bezoekersaantallen blijven faciliteren.