Home / Services / Managed AWS hosting
Jouw infrastructuur op AWS beheerd door True, met ultieme grip op de kosten. Zo kun jij je volledig op je digitale diensten focussen! True ontwerpt, onderhoudt en optimaliseert een passende infrastructuur op AWS cloud. Ook als je applicaties of ambities groeien.

AWS infrastructuur op maat

AWS cloud volledig beheerd

Grip op AWS cloud kosten

Met 23+ jaar hosting en cloud expertise ontwerpen onze architecten de best passende AWS landing zone en bieden we managed services gericht op jouw webapplicatie of webshop.

True neemt de volledige verantwoordelijkheid over jouw virtuele infrastructuur op Amazon cloud. Zo kun jij direct aan de slag met het deployen van je applicatie.

Met overzichtelijke grafieken, rapporten en voorspellingen in je dashboard van True heb je altijd zicht op je huidige cloud kosten én kosten die je kunt verwachten.

AWS cloud: precies wat je nodig hebt voor jouw applicaties

AWS managed services bieden veel mogelijkheden voor schaalbaarheid, waardoor je infrastructuur flexibel in te zetten is. En met wereldwijde datacentra van AWS kun je jouw applicaties en gegevens dichtbij jouw gebruikers beschikbaar maken.

True werkt onder andere voor:

Sneller vooruit met managed AWS van True

Je digitale dienstverlening doorontwikkelen? Focus op bouwen van je organisatie en op groei! Host je applicaties op AWS Cloud met True. Wij nemen beheer van je AWS infrastructuur uit handen. Onze engineers ondersteunen je in opzetten, beheren en optimaliseren van je infrastructuur op AWS. Zodat jij klaar bent voor de volgende stap met je business!

Virtuele servers op AWS

True biedt volledige ondersteuning op virtuele servers van AWS EC2, en Elastic Load Balancing, in de regio’s waar AWS met deze services actief is. Als het nodig is, zetten we de infrastructuur in meerdere regio’s op voor redundantie.

True Landing Zone

Samen met AWS hebben we een True Landing Zone ontworpen. Aan de AWS Landing Zone hebben wij onze best practices en specifieke eisen van klanten toegevoegd. Zo beschik je over de meest optimale landing zone om versneld gebruik te maken van AWS.

Infrastructuur drift checks

We implementeren configuraties met Infrastructure as code. Dagelijks doen we een drift check: komt de huidige configuratie nog overeen met de beoogde configuratie? Afwijkingen (drifts) komen snel aan het licht. Daarna lossen we ze vakkundig op.

Monitoring

Met monitoringsoftware houden we 24/7 je infrastructuur op AWS cloud in de gaten, om beschikbaarheid en prestaties te waarborgen. Problemen voorkomen we pro-actief en bij incidenten schakelen we snel om waar mogelijk impact te voorkomen.

Cloud kosten overzicht

Met het True Control Portal heb je real time inzicht in je AWS cloud kosten met prognoses van toekomstige kosten op basis van huidig gebruik. Het vormt de basis voor slimme optimalisaties van je cloud kosten.

AWS Back-up

Via de AWS Back-up services zorgen we voor een back-up van databases en file storage, uiteraard in een andere AWS zone dan de data en file storage zelf.

Je applicaties op AWS cloud zonder omkijken

Ook aan de slag met je applicatie op managed AWS services? Onze specialisten staan voor al je vragen klaar. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

E-book met Azure tips, tools en tricks voor developers

Inzichten die we graag met je delen:

Managed AWS van True: een volledig beheerde infrastructuur op AWS
Infrastructure drift check: (on)bedoelde afwijkingen slim spotten