Change-as-a-team

Change-as-a-team: True is onderdeel van jouw ontwikkel- of productteam
Home / Managed / Change-as-a-team
De (door)ontwikkeling van een webdienst of -applicatie is een continu proces. Dat werkt het meest effectief vanuit een multidisciplinaire samenwerking, waarbij we opereren als één. Daarom wordt True onderdeel van jouw ontwikkel- en/of product-team. Een verregaand partnership, die alle benodigde disciplines op de meest efficiënte wijze met elkaar verenigt. Met een mentaliteit die er aan bijdraagt dat jouw ambities gerealiseerd kunnen worden.

Operate as one

We werken als één team met je samen. Dat is volgens ons de enige manier om verandering continu en op de hoogste snelheid door te voeren, voor een radicaal kortere time-to-market.

End-to-end-focus

True heeft alle hosting-specialismen en
-disciplines in huis om waarde toe te voegen. Dat betekent one-stop-shopping voor infrastructure, security, middleware én jouw applicatie.

Extra mile

Een multidisciplinair team, met een mentaliteit om altijd een extra stap te zetten. Gedreven vanuit best practices, gericht om jouw applicaties naar een hoger niveau te brengen.

Operate as one: samenwerken als één voor maximale resultaten

Operate as one

Operate as one: samenwerken als één voor maximale resultaten

We werken samen met onze opdrachtgevers als één team. Dat is wat ons betreft de enige manier om verandering continu en op de hoogste snelheid door te voeren en jouw time-to-market radicaal te verkorten.

Onboarding en kennissessies

Ontwikkelteams die weten hoe ze om moeten gaan met opslag van applicaties en data. True ondersteunt jouw teams bij deze leercurve. We verzorgen workshops en delen best practies. Zo wordt jouw organisatie wijzer én beter.

Afgestemd op jouw ritme

Periodiek een grote update of doorlopend ontwikkelen? Samen nemen we het ritme van jouw beheer- en ontwikkelproces door. We stemmen onze agenda daarop af. Zo is jouw ritme leidend: je bent nooit te laat en hoeft nooit te wachten!

End-to-end focus: expertise van hosting, middleware, software, helemaal tot aan jouw applicatie

End-to-end focus

End-to-end focus: expertise van hosting, middleware, software, helemaal tot aan jouw applicatie

True heeft alle hosting specialismen en disciplines in huis om waarde toe te voegen aan de volledige keten van jouw bedrijfsprocessen. Van infrastructuur en security tot middleware en jouw unieke applicatielandschap. Dat betekent: one stop shopping!

Alle technologiedisciplines in huis

True heeft alle mogelijke technologiedisciplines in huis en zet deze integraal in: netwerk, systeem, open en closed sources, containers, compliance en security. Zo weet je zeker dat aan alles is gedacht en je team snel door kan wanneer nodig.

Snel doorgevoerde aanpassingen

Webapplicaties zijn continu in beweging. Een crisis-situatie, P1 of geplande upgrades of updates? We zijn er volledig op ingesteld. Daarom werken we 24/7. Wijzigingen kunnen we zorgvuldig gepland of juist ad hoc heel snel doorvoeren.

Security-by-design in alle lagen

Juist in de interactie tussen de lagen van je applicatielandschap kunnen security issues de kop opsteken. Het securityteam van True waakt niet alleen over de gehele keten, maar ook over alle lagen. Security is voor ons een werkwoord.

Extra mile: een stap verder voor het allerbeste resultaat

Extra mile

Extra mile: een stap verder voor het allerbeste resultaat

Bij True krijg je niet alleen de beschikking over een multidisciplinair team. Inbegrepen is ook een mentaliteit die ervoor zorgt dat onze Trueligans altijd die extra stap zetten om het allerbeste resultaat te behalen. Gedreven vanuit best practices, doelgericht om jouw applicaties naar op een hoger plan te brengen.

Kennissessies die ontwikkelaars uitdagen

Trueligans weten dat prestatieverbeteringen voortkomen uit de samenwerking tussen ontwikkelaars en systeembeheerders. We dagen ontwikkelaars uit! Daarbij gaan we voor het beste resultaat én de beste interactie.

Durf nieuwe inzichten door te voeren

Kan een onderdeel door voortschrijdend inzicht beter? Dan voeren we dat door. Ook als dat terug naar de tekentafel voor een redesign betekent. We nemen klanten mee in de nieuwste oplossingen, kijken vooruit naar betere, duurzamere oplossingen.

Oplossingen in het grijze gebied doorvoeren

We nemen de verantwoordelijkheid voor alles tot aan jouw applicatielandschap. Zien we verbeteringen in het grijze gebied waarbij niet duidelijk is wie daarvoor verantwoordelijk is? Dan nemen Trueligans het initiatief en komen in actie.

Actueel

Hoe je als digital agency efficiënter werkt dankzij cloud-native technologie
De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.