Private Cloud

Private Cloud van True, klaar voor succes van jouw online project
Home / Services / Private Cloud
Uitstekende prestaties voor bedrijfskritische applicaties. Met een private cloud van True is jouw bedrijfskritische applicatie in goede handen, of dat nu een succesvolle website, e-commerce-omgeving of een grote bedrijfsapplicatie is. Voor optimale prestaties, controle en veiligheid.

Volledig beheerd

Geschikt voor piekbelasting

24×7 beschikbaar

True neemt de volledige verantwoordelijkheid over de infrastructuur, OS en Middleware. Direct aan de slag met het deployen van je applicatie.

Jouw platform is standaard schaalbaar ingericht en in staat om piekverkeer te verwerken. Campagnes leveren geen slapeloze nachten meer op.

Je gebruikers en bezoekers altijd blijven bedienen. True brengt op alle lagen redundantie aan zodat jouw platform 24x7 beschikbaar is.

True beheert cloudomgevingen voor:

Combinatie van dedicated en virtueel

We doen alles voor de beste prestaties. Daarom is een private cloud bij True altijd een managed cloud die bestaat uit een combinatie van fysieke en virtuele servers.

Dedicated servers

Dedicated Servers

Bepaalde onderdelen van jouw applicatie hebben bare metal prestaties nodig. Onze Private Cloud biedt de mogelijkheid om Virtuele Servers naadloos met Dedicated Servers te combineren. Dat geeft je ”the best of both worlds.”

Virtuele servers

Virtuele Servers

Schaalbare virtuele dedicated servers die snel uit te breiden en niet overbooked zijn. De basis van ons private cloud platform en 100% managed, inclusief proactieve SLA’s.

Een platform dat echt voor je werkt

Geen investering in hardware of software

Maak gebruik van een volledig eigen cloudomgeving. Geen investering in infrastructuur, hardware en softwarelicenties, maar een kant-en-klare oplossing.

Veilig en
compliant

True beschikt over ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 certificeringen en ISAE 3402 type 2 rapportages. Standaarden waar we regelmatig op getoetst worden.

Deskundige ondersteuning

Je hoeft geen investering te doen in virtualisatiesoftware of je engineers op te leiden en bij te scholen. True engineers staan je dag en nacht bij om wijzigingen binnen jouw private cloud door te voeren.

A-klasse
configuraties

Met onze A-klasse configuraties halen we zeer veel prestaties uit de cloudomgeving. We helpen met een juiste inrichting, configuraties van web- én databaseclusters.

Snel wijzigingen doorvoeren

Met de beschikbare tooling kan een wijziging binnen een server gemakkelijk worden doorgevoerd. Ook kan een extra server direct worden geconfigureerd en worden toegevoegd binnen jouw omgeving.

Lifecycle
management

True is continu in de markt op zoek naar de beste hardwareconfiguraties. Regelmatig upgraden we het private cloud platform. Jij profiteert daar automatisch van.

Vraag een vrijblijvend advies aan

Laat ons weten hoe jouw huidige hostingomgeving eruitziet en waar je naartoe wilt door het onderstaande formulier in te vullen. Op basis daarvan nemen onze cloudspecialisten contact met je op.

Wat is Private Cloud?

Private Cloud

Een private cloud is een verzamelterm voor een hostingomgeving die bestaat uit een collectie private cloud servers (ook wel: virtuele servers), dedicated servers en aanvullende software- en hardwarediensten die specifiek voor jouw applicatie(s) zijn ingericht. Het maakt niet uit of dat een bedrijfsapplicatie, website, webapplicatie of e-commerce-omgeving is.

Bij een private cloud weet je zeker dat resources zoals CPU, geheugen en opslagcapaciteit specifiek voor jouw applicatie ingezet zijn. Je deelt de onderliggende resources van een private cloud niet met anderen, wat bij shared webhosting, een virtual private server of public cloud wel het geval kan zijn.

Beheer door True specialisten

Een cloud- of hostingprovider heeft doorgaans twee keuzes: unmanaged of managed. Bij unmanaged private cloud hosting ben je zelf verantwoordelijk voor de configuratie en beheer van het besturingssysteem, web- en databaseserversoftware en belangrijke randvoorwaarden zoals load balancing en caching.

Bij True zijn al onze private clouds altijd managed. True neemt de verantwoordelijkheid over het onderhoud en beheer van de private cloud en alle aspecten die daarbij komen kijken. Denk aan configuraties, migraties, back-ups, networking, 24/7 monitoring, beveiliging en optimalisaties. Managed private cloud noemen wij ook wel managed hosting of een managed cloud.

Private cloud voordelen

Private cloud voordelen

De private cloud is meestal fysiek aanwezig in een Europees land. De private cloud van True staat gehost in Nederland. Veel organisaties die harde eisen hebben voor data-opslag binnen Europese grenzen, kiezen daarom voor True.

Prestaties en continuïteit

De resources die voor de prestaties van de (virtuele) servers zorgen, worden met niemand anders gedeeld. Om die reden worden private clouds ingezet voor missiekritische applicaties die veel resources nodig hebben.

Schaalbaar

Door schaalbare resources is het mogelijk om private cloud-omgevingen in te richten die sterk gericht zijn op plotselinge groei van websitebezoekers en groei van functionaliteit waardoor meer rekencapaciteit nodig is.

Wanneer een private cloud?

Bedrijfskritisch

Wanneer je website, webapplicatie of webshop bedrijfskritisch is.

Peaktime

Wanneer jouw webomgeving veel piekverkeer moet verwerken.

Compliant

Wanneer data goed beschermd binnen de grenzen van de EU moet staan.

Always on

Wanneer bedrijfskritische applicaties 24×7 beschikbaar moeten zijn.

Focus

Wanneer ontwikkelaars veel tijd kwijt zijn aan technisch beheer.

Weet waar je aan toe bent

Wanneer de prestaties voorspelbaar moeten zijn.

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.