Accelerate
action

Accelerate action met True en realiseer sneller en duurzamer je ambities
Home / Managed / Accelerate Action
In een wereld waar je eindgebruikers in een milliseconde kunt bereiken, telt ieder moment. Met snelheid als beste wapen tegen verandering helpen we jou om een voorsprong te creëren, die past bij de ambitie van jouw organisatie. Versnellen is bij True een continu proces, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van de markt en verschillende technologieën.

Continuous improvement

We richten omgevingen in vanuit een continu proces. Een proactieve manier van werken, waardoor we elke verandering kunnen doorvoeren met maximale snelheid, performance en flexibiliteit.

Integrated technology

We hebben niet alleen kennis van alle technologieën, we zetten ze ook geïntegreerd in en nemen verantwoordelijkheid voor de werking. Door de scope over alle technologieën zijn wijzigingen snel doorgevoerd.

Industry
intelligence

In alles wat we doen, zit 20+ jaar expertise in verschillende sectoren. We nemen de lead in de technologische roadmap, verkleinen je leercurve en helpen ambities sneller gerealiseerd te worden.

Continuous improvement: continue optimalisatie en verbetering van je hosting-omgeving

Continuous improvement

Continuous improvement: continue optimalisatie en verbetering van je hosting-omgeving

De manier waarop True omgevingen beheert, is gebaseerd op agile-principes en gaat uit van een doorlopend proces. Dit zorgt voor een proactieve manier van werken, waarmee we iedere verandering met maximale snelheid, performance en flexibiliteit doorvoeren.

Verantwoordelijk voor alles op serveromgeving

Al sinds onze start zijn we verantwoordelijk voor alles wat er op de hostingomgeving draait. Het resultaat: onze engineers optimaliseren alles behalve jouw applicatie(s) en profiteren van de middelen om beheer professioneel door te voeren.

Pro-actief en alle facetten van ‘managed hosting’ ingebed

Voor meer dan 1000 klanten in de afgelopen 20 jaar hebben we alle facetten van de hostingomgeving beheerd. Daarmee hebben we een doorontwikkelde managed formule met alle stappen geïntegreerd en met een pro-actieve beheerslag.

Aanpassingen vanuit overzicht & inzicht

Bij de intake bekijken we met een scan welke technologieën en configuraties bij jouw applicatie(s) passen. We stellen samen een technische roadmap op, die kan veranderen met voortschrijdend inzicht. Periodiek scannen we je omgeving of het up-to-date is.

Integrated technology: technologieën elkaar laten versterken

Integrated technology

Integrated technology: technologieën elkaar laten versterken

We hebben ervaring met alle technologieën die nodig zijn voor jouw webapplicatie. Dat zorgt ervoor dat we goed weten wanneer en hoe we welke technologie kunnen inzetten. En hoe technologieën elkaar kunnen versterken. Zo is de impact van iedere verandering altijd in scope en worden wijzigingen snel doorgevoerd.

Ervaring met alle lagen
tot en met jouw applicatie

We zijn geen provider die de server reboot en af en toe het OS update. We houden ons dagelijks bezig met zaken als database-optimalisatie, middleware configuratie en managed back-ups. Reken op 20+ jaar ervaring met alle lagen.

Iedere technogie
is te integreren

Omgevingen bestaan steeds meer uit verschillende technologieën. True biedt zowel private, public als hybrid cloud oplossingen. Elke combinatie is te creëren en maximaal te beheren door onze ruime ervaring met Linux, Windows en Open Source.

Elke stap in de
transformatie begeleid

Applicaties zijn niet op één dag omgebouwd van monoliet naar microservices architectuur. We denken in elke fase met je mee en zorgen voor beheersbaarheid. Omgeving en configuraties zetten we klaar en integreren applicaties en platform naadloos.

Industry intelligence: 20+ jaar ervaring in jouw branche

Industry intelligence

Industry intelligence: 20+ jaar ervaring in jouw branche

In alles wat we doen, zie je meer dan twintig jaar kennis en expertise, opgebouwd in projecten uit allerlei sectoren. Hierdoor kunnen we niet alleen de lead nemen bij het aanpakken van uitdagingen in jouw specifieke business, we verkorten ook je leercurve en je time-to-market. Zo worden jouw ambities sneller werkelijkheid.

Multidisciplinair team
per industrie

Alle ervaring, best practices en kennis over jouw industrie hebben we ondergebracht in specifieke verticale teams. Je vaste team spreekt de taal van je industrie en heeft alle belangrijke specialismes in huis om wijzigingen snel en kundig door te voeren.

Handelen naar begrip van industrie-uitdagingen

Periodiek nemen we de agenda met je door. Wanneer zijn er grote acties of nieuwe updates? Heb je nieuwe klanten om aan te sluiten? We denken met je mee hoe wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren.

Best practices gereed voor specifieke oplossingen

Op de achtergrond is jouw team bezig om alle ervaring van jouw industrie, applicatie en specifieke configuratie te borgen. Dat vormt een steeds verfijnder plan wanneer jij toe bent aan de volgende stap, zoals uitbreiding of update van je landschap.

Actueel

De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen
Hoe je met ‘cloud computing’ je bedrijf laat groeien: drie tips

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.