Wat je ambitie ook is, wij hosten het

managed
Home / Managed
De manier van samenwerken, snelheid om te anticiperen en de eenvoud waarmee we jouw omgeving met minimale resources doorontwikkelen. Dat is waar True haar managed services dagelijks op verbetert.

Change

Vanuit een multidisciplinaire samenwerking, opereren als één. True wordt onderdeel van jouw ontwikkel- en/of product team. Een verregaande partnership, die alle benodigde disciplines op de meest efficiënte wijze met elkaar verenigt. Met een mentaliteit die jouw ambities maximale schaal geeft.

Accelerate

Ieder moment telt. Met snelheid als beste wapen tegen verandering helpen we jou om een voorsprong te creëren die past bij de ambitie van jouw bedrijf of organisatie. Vanuit een continu proces, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van de markt en verschillende technologieën.

Simplify

Hoe kan het slimmer, beter, efficiënter. De vraag achter de vraag is verankerd in ons DNA. Het zit in alles wat we doen. Zo creëren we maximale impact, met minimale middelen. En dat levert niet alleen voordelen op voor onze klanten en hun eindgebruikers. Maar ook voor onszelf. En de wereld om ons heen.

Change-as-a-team

De (door)ontwikkeling van een webdienst of -applicatie is een continu proces. Dat werkt het meest effectief vanuit een multidisciplinaire samenwerking, waarbij we opereren als één. Daarom wordt True onderdeel van jouw ontwikkel- en/of product team. Een verregaand partnership, die alle benodigde disciplines op de meest efficiënte wijze met elkaar verenigt. Met een mentaliteit die er aan bijdraagt dat jouw ambities gerealiseerd kunnen worden.

Change-as-a-team: True is onderdeel van jouw ontwikkel- of productteam

Accelerate action

In een wereld waar je eindgebruikers in een milliseconde kunt bereiken, telt ieder moment. Met snelheid als beste wapen tegen verandering helpen we jou om een voorsprong te creëren, die past bij de ambitie van jouw organisatie. Versnellen is bij True een continu proces, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van de markt en verschillende technologieën.

Accelerate action met True en realiseer sneller en duurzamer je ambities

Managed hosting vanaf de start

Aan het begin van deze eeuw maakte True de keuze de verantwoordelijkheid te nemen voor alles binnen de hostingomgeving. Grijze gebieden komt niemand ten goede! Het resultaat: de ontwikkeling van een doorgewinterde managed hosting service. Proactief, open en toegewijd leggen we onze managed services 24/7 aan de dag.

Killing complexity

Bij True verslinden we complexiteit als ontbijt. Hoe kan het slimmer, beter, efficiënter? Het zoeken en beantwoorden van de vraag achter de vraag zit in ons DNA. Zo creëren we maximale impact, met minimale middelen. En dat levert niet alleen voordelen op voor onze klanten en hun eindgebruikers. Maar ook voor onszelf. En de wereld om ons heen.

Killing complexity: hoe kan het slimmer, sneller en efficiënter?

Actueel

Hoe je als digital agency efficiënter werkt dankzij cloud-native technologie
De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.