20+ jaar expertise in managed hosting

20+ jaar expertise in managed hosting in jouw industrie
Home / Industries
Elke industrie heeft zijn eigen uitdagingen. Van Black Friday tot het beveiligen van patiëntgegevens. True zet haar 20+ ervaring en best practices dagelijks in om jouw business optimaal te ondersteunen. Wel zo fijn als je een partner hebt die jouw business begrijpt.

Profiteer direct van best practises

Doordat we ruim twintig jaar actief zijn in specifieke sectoren, hebben we ervaring opgebouwd voor welke karakteristieken de omgeving doorontwikkeld moet worden. Zowel in configuraties als in werkwijzes en recepten die we samen met peers uit jouw industrie ontwikkeld hebben. Zo raken we steeds beter op elkaar ingespeeld en ontstaat er een vliegwiel van continue verbetering en ontwikkeling.

Meer

Profiteer direct van best practises

Vertical focus teams

Samenwerken met True betekent dat je de beschikking hebt over een vast team met alle specialismes. Het team heeft ervaring, kennis en kunde van de vertical waarin jouw dienst actief is. Zo praten we de taal van jouw industrie, kunnen we best-practices aanreiken en doorvoeren en versneld stappen zetten.

Delen & ontwikkelen kennis en ervaringen

Samen met onze partners, klanten en de community delen we regelmatig kennis en best-practices. Zo zitten we regelmatig met jouw team van denkers en doeners om nieuwe toepassingen te onderzoeken, testen en waar relevant te implementeren.

Meer

We delen kennis en best-practices

Industries

True heeft 20+ jaar ervaring in de SaaS/ISV industrie

Werk samen met True engineers aan een continu evoluerende en aanpasbare applicatie die gebruikers écht bindt.

True heeft 20+ jaar ervaring in E-commerce hosting

Het verbeteren van de laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid van een e-commerce platform vraagt om continu pro-actief verbeteringen doorvoeren.

True heeft 20+ jaar ervaring in agencies hosting

De vertaalslag van concept naar online campagne gaat sneller als je kiest voor een partnership met True. Wij gaan de extra mile, ook als je project live is.

Recente True blogs

Hoe je als digital agency efficiënter werkt dankzij cloud-native technologie
De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.