True is onderdeel van The Digital Neighborhood

The Digital Neighborhood
Home / Over True / The Digital Neighborhood
True is onderdeel van The Digital Neighborhood, een groeiende gemeenschap van onafhankelijke techbedrijven. Elk van ons is gespecialiseerd op een gebied van data, cloud en Microsoft. Door met één van ons samen te werken, kun je een beroep op alle organisaties doen. Samen zijn wij jouw bestemming voor diepgaande technische expertise.

Ontmoet onze Neighbors!

Focus Enterprise Solutions logo

Dé strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management en Extended Banking. Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen.

Cmotions logo

Dé specialist op het gebied van analytics en data science. Cmotions verklaart en voorspelt ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie.

Pink Elephant logo

In een tijd waarin IT steeds meer commodity is geworden, maakt Pink Elephant het verschil door IT persoonlijk te maken. Dit doen zij door diensten om onze klanten heen te ontwikkelen, waardoor wij in staat zijn de eindgebruiker in alles wat wij doen centraal te stellen.

Delegate logo

Dé Deense Microsoft app specialist van The Digital Neighborhood. Delegate helpt klanten met advies over digitale transformatie en implementeren en beheren van Microsoft IT-oplossingen.

Projectum logo

Dé internationale project en procesmanagement specialist van The Digital Neighborhood. Projectum helpt organisaties door de werkprocessen te moderniseren met behulp van het Power Platform en eigen software.

GAC Business Solutions logo

GAC helpt bedrijven met digitaal transformeren door de inzet van Microsoft Dynamics. GAC voegt daar eigen oplossingen aan toe, waarin branche-uitdagingen zijn vertaald naar gestandaardiseerde producten.

Sulava logo

De Finse Microsoft partner met consulting en training diensten voor de moderne workplek, business productiviteit, Microsoft Cloud platforms en security.

Iquality logo

Iquality ontwerpt, ontwikkelt en ondersteunt digitale oplossingen in de vorm van software, apps en sites.

2Foqus logo

Data will blow your mind! 2Foqus brengt mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. 2Foqus biedt software, consultancy, opleidingen en een helpdesk.

Fullstaq logo

Fullstaq is een cloud-native IT services organisatie die start-ups en gevestigde ondernemingen helpt om hun Kubernetes ambities te realiseren.

Active Professionals logo

Active Professionals gebruikt de data van klant om managementinformatie te maken. Om enerzijds terug te kijken (Business Intelligence) en anderzijds te voorspellen wat er binnenkort gaat gebeuren (Predictive Analytics).

The Digital Neighborhood

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist
aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten
via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag,
gebruik de chat.