Kubernetes Fully Managed

Fully Managed Kubernetes
Home / Services / Managed Kubernetes
Steeds meer ontwikkelteams verkennen containerisatie. Het levert veel voordelen op maar kan ook complex zijn. Managed Kubernetes helpt ontwikkelteams met meer efficiëntie en zorgvuldigheid te ontwikkelen.

Sneller releasen

Aan alles gedacht

Snel onboard

Containers leveren veel voordelen voor het ontwikkelproces op. Je kan sneller software en maatwerk leveren. Laat True de opzet van Kubernetes op zich nemen zodat ontwikkelaars nog sneller verbeteringen kunnen doorvoeren.

Werk met bewezen technologieën – uit het CNCF landschap – die perfect met elkaar samenwerken. True richt je Kubernetes-omgeving in met tools en applicaties uit het cloud-native ecosysteem die op elkaar aansluiten.

Het starten met Kubernetes vraagt om een andere manier van denken en doen. True neemt je ontwikkelteam daarin mee door onboardings- en kennissessies, passend bij jouw uitdagingen.

Kubernetes: efficiënter, zorgvuldiger, veiliger

Containers zijn onder andere populair voor software-ontwikkeling en microservice-geörienteerde architectuur. Ze bieden flexibiliteit en zorgen dat alle ontwikkelaars dezelfde versie gebruiken. Het geeft ontwikkelteams meer keuzevrijheid en zorgt voor verbetering van ontwikkelsnelheid.

Met Kubernetes zijn containers te groeperen en daarmee makkelijker te beheren. Kickstart de nieuwe fase van applicatie-ontwikkeling door True de basis voor je te laten leggen.

Als de infrastructuur rondom Kubernetes goed is ingericht, biedt het veel belangrijke voordelen, zoals:

 • Meer controle over containers en de omgeving
 • Schaalbaar en gestandaardiseerd development
 • CI/CD-proces dat de infrastructuur controleert op kwaliteit, fouten en veiligheid
 • Sneller, zorgvuldiger en efficiënter releases naar productie doorzetten

Fully Managed Kubernetes

Wil je aan de slag met Kubernetes, dan moet je rekening houden met het platform én met het ecosysteem van ondersteunende cloud-native applicaties. Hierdoor stuiten veel organisaties al snel op de complexiteit van Kubernetes.

True kent het Kubernetes ecosysteem door en door. We weten welke applicaties uit het cloud-native ecoysteem het beste bij jouw situatie passen. Dit nemen we samen door, zodat we onze kennis met je delen. Het versnelt oplevertijd en voorkomt steile leercurves. Zo kunnen je ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code en containers leveren. Daarnaast beheren en onderhouden we ook Azure Kubernetes Service voor je. Hiervoor hebben we ook de Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure van Microsoft binnen.

Naast het inrichten van het Kubernetes platform bieden we ook diepgaand beheer en support. Onze gecertificeerde Kubernetes administrators staan daarom op een laagdrempelige manier via chat paraat om doorontwikkeling te maximaliseren.

Geen steile leercurve meer nodig

Kubernetes leren is complex. Niet alleen moet je rekening houden met het platform zelf, maar ook het ecosysteem van supporting cloud-native applicaties. True heeft door ervaring deze keuzes al lang en breed gemaakt, waardoor jouw ontwikkelteam de focus kan hebben op het bouwen van containers en het leveren van code, in plaats van de infrastructurele keuzes.

Developer friendly & CI/CD pipelines

We maken het ontwikkelteams gemakkelijk om nieuwe code te leveren op het platform door gebruik te maken van het developervriendelijke Argo CD – een tool voor applicatiedeployment waarin lifecyclemanagement, automatisering en compliance voorop staan. De tool is gemakkelijk te gebruiken en haakt aan op de bestaande CI/CD methodieken van het ontwikkelteam.

Laagdrempelige support van ervaren specialisten

Samenwerken met cloud-native technologie valt niet altijd te bevatten in een standaard SLA. Onze gecertificeerde Kubernetes administrators snappen dit en staan daarom ook op een laagdrempelige manier via chat paraat om je vragen te beantwoorden.

Een infrastructuur die meeschaalt

True richt het platform optimaal in om piekmomenten op te vangen zonder overcapaciteit aan resources beschikbaar te houden. Dit levert niet alleen kostenbesparing op, maar ook een platform dat gericht is op hoge beschikbaarheid wanneer de situatie daarom vraagt.

Cloud agnostisch: public of private cloud

Kubernetes is inzetbaar voor veel verschillende scenario’s, waarbij in sommige gevallen (delen) van data en applicaties ontsloten zijn in een private cloud en soms in een public cloud omgeving zoals Azure. True biedt ‘the best of both worlds’ – een cloud ontwikkeld door een internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Kubernetes Certified Service Provider

True is Kubernetes Certified Service Provider (KCSP), een programma van de Cloud Native Computing Foundation. Een certified provider moet aantoonbare, diepgaande ervaring hebben met Kubernetes en moet examens van CNCF hebben gehaald. Daarnaast hebben we de Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure van Microsoft binnen.

Download gratis onze Kubernetes Buyer Guide

De migratie naar de cloud en het bouwen van cloud-native applicaties brengt uitdagingen met zich mee. Zeker als je niet goed weet waar je moet beginnen. In onze Kubernetes Buyer Guide bieden we tips en inzichten die migratie van applicaties naar de cloud vereenvoudigen.

Kubernetes Buyer Guide
Download de Kubernetes Buyer Guide van True

Wil jij ook aan de slag met Kubernetes?

Stel ons gerust al je vragen! Onze specialisten staan voor je klaar.


  Waarom True als Kubernetes-partner?

  • 20+ jaar ervaring met complexe webapplicaties
  • Persoonlijke support en monitoring op elk component van Kubernetes
  • Gecertificeerde Kubernetes Administrators (CKA’s)
  • Kubernetes Certified Service Provider (KCSP)
  • Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure
  • SLA’s met garanties voor performance, uptime, wijzigingen en verbeteringen

  K8S KCSP badge

  Microsoft Solutions Partner - Kubernetes on Azure Specialist

  Klanten waar wij al Kubernetes mee doen

  Logo FabriqueLogo DraadLogo UptrekLogo TestenvoortoegangLogo PrijsvrijLogo Podo IT

  Lees onze Kubernetes inzichten

  Hoe je als digital agency efficiënter werkt dankzij cloud-native technologie
  De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen

  Schrijf je in om op de hoogte te blijven over k8s ontwikkelingen

  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

  Bel mij

  Bel mij

  Direct een specialist aan de lijn.

  mail ons

  mail ons

  Bereik de True specialisten via e-mail.

  chat direct

  chat direct

  Voor een snelle vraag, gebruik de chat.