Digital
Agencies

Digital agencies: versterk je bureaupropositie met True!
Home / Industries / Digital Agencies
Je webprojecten met optimale prestaties bij je opdrachtgevers of klanten afleveren én blijven beheren? Versterk de positie van jouw bureau met True! We werken samen een hostingoplossing uit en bieden uitgebreide technische ondersteuning.

Inzet innovatieve technologie

Operationele snelheid

Neem frictie tussen dev en ops weg

True zorgt ervoor dat je developers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om de snelste webprojecten te ontwikkelen. Onze partners kunnen daarnaast vanaf de eerste dag al nieuwe projecten bij True ontwikkelen op een eigen ontwikkelserver.

Beveiliging en bedrijfsprocessen worden steeds belangrijker. True helpt partners met het maken van passende voorwaarden, bewerkers-overeenkomsten en SLA’s om er zorg voor te dragen dat zowel je opdrachtgever als jouw bureau altijd de juiste zekerheid krijgt.

Het grijze gebied tussen development en engineers wordt steeds kleiner. Met microservices is er sprake van meer autonomie en efficiëntie zonder dat de twee rollen elkaar in de weg zitten.

Diepgaande support voor jouw webprojecten

Digital agencies differentiëren zich door steeds meer als strategische partners van opdrachtgevers op te treden. Maar operationele uitvoering is cruciaal om deze belofte waar te maken. True kan een deel van jouw operationele taken overnemen en gespecialiseerde verantwoordelijkheden uit handen nemen, waardoor jouw team zich kan concentreren op kernactiviteiten.

True werkt samen met meer dan 30 digital agencies die verantwoordelijk zijn voor de mooiste webprojecten van Nederland. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen je om de beste prestaties uit jouw omgeving te halen.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in je bedrijf betekent vaak een fundamentele verandering hoe je applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli geven je een voorsprong op je concurrent.

CI/CD pipelines

De inrichting van Continuous Integration en Continuous Deployment (CI/CD) pipelines kan flink wat tijd vergen. Maar als dit eenmaal staat, heb je er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

Cloud migratie

In sommige gevallen kan het helpen om je applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaag je bijvoorbeeld operationele kosten en verhoog je de beschikbaarheid en snelheid van je applicatie.

Schaarste aan talent

Goed opgeleid en gekwalificeerd cloudpersoneel is schaars. Met een partner als True ben je verzekerd van ruim 80 specialisten die je kunnen helpen met je cloudvraagstukken.

Optimale performance

True heeft jarenlange ervaring in het combineren van virtuele servers, dedicated servers en (public) clouds. Profiteer van onze uitgedokterde formules die standaard zijn inbegrepen in al onze managed cloud services.

Implementeer nieuwe technologie

De snelheid van technologische ontwikkelingen is soms moeilijk bij te benen. True is specialist in nieuwe cloud-native technologieën zoals containers, Kubernetes en het ecosysteem daaromheen. Hulp wordt geboden.

Download gratis onze brochure over het Partnerprogramma

Met True als je technologiepartner gaat de vertaalslag van concept tot online webproject sneller en kun je jouw klanten de beste prestaties beloven. Versterk je bureaupropositie door te kiezen voor de managed hosting van True.

Download de gratis brochure over het partnerprogramma van True
Download de gratis brochure over het partnerprogramma van True

Realiseer tijdwinst en een hogere output binnen webprojecten

Bureaus die met True samenwerken, hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van de webprojecten van haar opdrachtgevers.


  Waarom True als partner voor jouw agency?

  • Inzet van innovatieve technologie
  • Minder frictie tusen dev en ops
  • 70+ specialisten voor je cloudvraagstukken
  • Hogere beschikbaarheid van je applicatie

  True werkt onder andere samen met de volgende agency-partners

  Logo WebstoresLogo YardLogo Unc IncDigital Agency SWISLogo Bravoure

  Onze managed services voor jouw Agency

  Managed Public Cloud

  Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

  Managed Private Cloud

  Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

  Managed Kubernetes

  Creëer de optimale condities voor je containerized applicaties. True consulteert, ontwerpt en beheert je eerste Kubernetes-clusters en levert diepgaande support.

  Managed Deployments

  Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

  Bel mij

  Bel mij

  Direct een specialist aan de lijn.

  mail ons

  mail ons

  Bereik de True specialisten via e-mail.

  chat direct

  chat direct

  Voor een snelle vraag, gebruik de chat.