Private Cloud

Uitstekende prestaties voor missiekritische applicaties

Met een private cloud van True is uw missiekritische applicatie in goede handen – of dat nu een succesvolle website, e-commerce-omgeving of een grote bedrijfsapplicatie is. Voor optimale prestaties, controle en veiligheid.

Private cloud van True afbeelding

True beheert cloudomgevingen voor:

Logo's van True klanten
Logo's van True private cloud klanten

Private cloud beheerd door True

Volledig beheerd

Het managed cloud platform is veilig binnen Nederlandse grenzen. Updates, patches en ander regelmatig onderhoud wordt geheel door True uitgevoerd.

Geschikt voor piekbelasting

Het platform heef standaard een ruim jasje en is in staat om opeens veel piekverkeer te verwerken. Bijvoorbeeld tijdens een campagne.

24×7 beschikbaar

Het platform is gericht op 24×7 beschikbaarheid. True minimaliseert het risico op uitval door actief beheer en proactief doorvoeren van wijzigingen.

Voorbeeld van een Private Cloud cluster

Private Cloud: combinatie van dedicated en virtueel

We doen alles voor de beste prestaties. Daarom is een private cloud bij True altijd een managed cloud die bestaat uit een combinatie van fysieke servers en virtuele servers.

Dedicated Servers

Hardware die wordt ingezet voor complexe berekeningen of voor colocatie. Standaard onderdeel van het platform.

Virtuele Servers

Schaalbare virtuele servers met een ruim jasje. De basis van ons private cloud platform en 100% managed, inclusief gunstige SLA’s.

Voorbeeld van een Private Cloud cluster
Voorbeeld van een Private Cloud cluster
Voorbeeld van een Private Cloud cluster
Frank Hoen over private cloud

Frank Hoen, oprichter AMBER Alert Nederland

“Als je het leven van een kind wilt redden, is het hostingplatform het laatste waar je je zorgen over wilt maken”

Private cloud hosting bij True

Geen investering in hardware of software

Maak gebruik van een volledig eigen cloudomgeving. Geen investering in infrastructuur, hardware en softwarelicenties, maar een kant-en-klare oplossing.

Deskundige ondersteuning

U hoeft geen investering te doen in virtualisatiesoftware of uw engineers op te leiden en bij te scholen. De True supportengineers staan u dag en nacht bij om wijzigingen binnen uw private cloud door te voeren.

Snel wijzigingen doorvoeren

Met de beschikbare tooling kan een wijziging binnen een server gemakkelijk worden doorgevoerd. Ook kan een extra server direct worden geconfigureerd en worden toegevoegd binnen uw omgeving.

Veilig en compliant

True beschikt over ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 certificeringen en ISAE 3402 type 2 rapportages. Standaarden voor informatiebeveiliging waar we regelmatig op getoetst worden.

A-klasse configuraties

Met onze A-klasse configuraties halen we zeer veel prestaties uit de cloudomgeving. We helpen met een juiste inrichting, configuraties van web- én databaseclusters.

Vraag een offerte aan

Laat ons weten hoe uw huidige hostingomgeving eruitziet (aantal (virtuele) servers, cpu, geheugen) door het onderstaande formulier in te vullen. Op basis daarvan nemen onze cloudspecialisten contact met u op.

Private cloud afbeelding
een offerte aanvragen

Private cloud uitleg

Private cloud

Een private cloud is een verzamelterm voor een hostingomgeving die bestaat uit een collectie private cloud servers (ook wel: virtuele servers), dedicated servers en aanvullende software- en hardwarediensten die specifiek voor uw applicatie(s) zijn ingericht. Het maakt niet uit of dat een bedrijfsapplicatie, website, webapplicatie of e-commerce-omgeving is.

Bij een privé cloud weet u zeker dat resources zoals cpu, geheugen en opslagcapaciteit specifiek voor uw applicatie zijn ingericht. U deelt de onderliggende resources van een private cloud niet met anderen, wat bij shared webhosting, een virtual private server of public cloud wel het geval kan zijn, al is dit sterk afhankelijk per provider.

Managed en unmanaged

Een cloud- of hostingprovider heeft doorgaans twee keuzes: unmanaged of managed. Bij unmanaged private cloud hosting bent u zelf verantwoordelijk voor de configuratie en beheer van het besturingssysteem, web- en databaseserversoftware en belangrijke randvoorwaarden zoals load balancing, caching enzovoorts.

Bij True zijn al onze private clouds altijd managed. True neemt de verantwoordelijkheid over het onderhoud en beheer van de private cloud en alle aspecten die daarbij komen kijken. Denk aan configuraties, migraties, back-ups, networking, (24/7) monitoring, beveiliging en optimalisaties. Managed private cloud noemen wij ook wel managed hosting of een managed cloud.

Wat is een private cloud afbeelding

Private cloud voordelen

Data-opslag in Europa

De privé cloud is meestal fysiek aanwezig in een Europees, zoals een Nederlands, datacenter. Veel organisaties die harde eisen hebben voor data-oplag binnen Europese grenzen kiezen daarom voor True.

Prestaties en continuïteit

De resources die voor de prestaties van de (virtuele) servers zorgen worden met niemand anders gedeeld. Om die reden worden private clouds ingezet voor missiekritische applicaties die veel resources nodig hebben.

Schaalbaar

Door schaalbare resources is het mogelijk om private cloudomgevingen in te richten die sterk gericht zijn op plotselinge groei, zoals piekbelasting door grote hoeveelheden websitebezoekers.

Wat is een private cloud afbeelding

Wanneer een private cloud?

Mission critical

Wanneer uw website, web-applicatie of webshop bedrijfskritisch is.

Peaktime

Wanneer uw webomgeving veel piekverkeer moet verwerken.

Compliant

Wanneer data goed beschermd binnen de grenzen van de EU moet staan.

Always on

Wanneer bedrijfsapplicaties 24×7 beschikbaar moeten zijn.

Focus

Wanneer developers veel tijd kwijt zijn aan hosting.