Managed Azure

Managed Azure Cloud
Home / Services / Managed Azure
Profiteer direct van alle mogelijkheden van Azure. Vanuit onze jarenlange ervaring ondersteunen we je tijdens het migratieproces, en ontwerpen en implementeren de meest geschikte omgeving en services voor jouw landschap.

Analyse & design

Lift & shift

Optimale prestaties

Azure kent veel opties. Waar bestaat je huidige landschap uit en wat zijn je ambities? Op basis hiervan ontwerpen we een omgeving die het beste aansluit.

We helpen je om je bestaande omgeving naar Azure te migreren. Nog geen workloads in Azure? Wij helpen met voorbereiding, migratie, livegang en nazorg.

Alleen het allerbeste. True tweakt en optimaliseert OS, virtual machines, networking, storage en databases proactief zodat de beste prestaties ontstaan.

Maak gebruik van alle Azure voordelen

Azure kent uitgebreide diensten en mogelijkheden. Hoe weet je wat je het beste voor jouw applicatielandschap kunt gebruiken? De Azure Architecten en Cloud Engineers van True kennen de vele mogelijkheden. Ze weten precies welke oplossingen bij jouw business case passen zodat je online dienst op de meest efficiënte, hoogpresterende en kosten-effectieve manier is ondergebracht.

True werkt onder andere voor:

Versnel je project met ons dedicated Azure team

True is een van de meest innovatieve Gold partners van Microsoft in Nederland. Door de nauwe samenwerking met Microsoft is onze kennis en expertise altijd up-to-date en weten we nieuwe mogelijkheden als eerste. Onze experts zijn gecertificeerd en laten zich regelmatig bijscholen.

De status van Gold Partner geeft aan dat jij als software-ontwikkelaar kunt rekenen op onze behaalde resultaten met Azure. Ook profiteer je van extra technische ondersteuning van Microsoft. Het Gold Partnership wordt slechts aan 1% van de Microsoft Partners toegekend.

Design

Een Azure Specialist inventariseert jouw applicatie-architectuur en we bespreken de businesscase. Op basis van je uitdagingen bieden we een passend design aan en gaan we aan de slag met inrichten. Natuurlijk houden we je continu up-to-date over wijzigingen. Een hostingomgeving is nooit ‘af’.

Updaten

Het OS, middleware, caching en webserversoftware worden standaard beheerd. We zorgen dat de complete technologiestack naar behoren functioneert en introduceren pro-actief nieuwe software. Natuurlijk kun je er ook op rekenen dat we continu jouw omgeving updaten.

Monitoring

24/7 monitoring en alerts zijn standaard ingericht op de beschikbaarheid van jouw diensten. We houden continu de systemen, webapplicaties en datastromen in de gaten waar eventuele knelpunten zitten. Prestatieproblemen of onbeschikbaarheid voorkomen we pro-actief en bij incidenten schakelen we direct om de impact te minimaliseren.

Deployment

CI/CD-pipelines zetten we samen met je op zodat je nieuw ontwikkelde features zo snel mogelijk naar productie gepusht worden. De inrichting van pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Maar als het eenmaal staat, heb je er veel profijt van. Nieuwe code wordt sneller en foutlozer naar productie gebracht en wij kunnen je hierbij helpen.

Redesign

Periodiek checken we of de initiële inrichting nog matcht met je ambities. Waar nodig sturen we bij. Vanaf dag één denkt een Azure Architect met je mee en is deze betrokken bij je business case. We checken ook of het ontwerp nog steeds kosten-effectief is.

Back-ups

Ook bij een Public Cloud moet je nadenken over Back-ups. Moet jouw data standaard in 2 regio’s beschikbaar zijn of volstaat een meer traditionele back-up methode? Gezamenlijk bespreken we jouw datavereisten en stellen we de gewenste back-up strategie in.

True is Microsoft Azure Specialist for Independent Software Vendors (ISV)

In oktober 2021 is True benoemd tot Microsoft Azure Specialist for ISVs, als 1 van de 3 Nederlandse partners. Voor dit programma selecteert Microsoft partners die diepgaande en bewezen technische expertise hebben en ervaring hebben met migreren en beheren van ISVs in de Azure Cloud.

“We zijn bijzonder trots op deze benoeming. Samen met Microsoft zorgen we ervoor dat software-ontwikkelaars en SaaS-bedrijven Azure Cloud optimaal en effectief kunnen gebruiken. Of dat nu gaat om migratie naar Azure Cloud, verder gebruik van het platform of gebruik van nieuwe features. Dit levert een solide basis op voor de groei van ISV’s”, zegt Daniel de Groot, Chief Commercial Officer van True.

Download gratis ons e-book: Azure tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure.

E-book met Azure tips, tools en tricks voor developers

Azure Cloud verhalen op ons blog

Het fundament van Azure: de mogelijkheden en voordelen
Microsoft en open source: een sterke combinatie
Microsoft Ignite 2021: Watch Party met Infrastructuur als Code, GitHub CoPilot en Pulumi
Back

Offerte

Managed AzureManaged Azure
Back

    Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.