Microsoft cloud solution provider

Microsoft Cloud Solution Provider True

Er is geen andere Microsoft Cloud Solution Provider in Nederland met meer flexibiliteit binnen Microsoft diensten en producten dan True. True is een van de grootste afnemers binnen het Service Provider License Agreement programma van Microsoft in Nederland en was tevens een van de eerste Microsoft Partners voor “Hosting Solutions Specialisation” en “Networking Infrastructure Solutions”.

True ontneemt u alle zorg bij het implementeren, integreren, managen en hosten van uw business applicaties uit de cloud. True stelt bedrijven in staat efficiënt en slagvaardig te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te aggregreren, orkestreren en optimaliseren. Uw operaties zullen naadloos gebruik maken van de juiste applicaties en data, op elk device vanaf elke locatie. Zoekt u een Microsoft cloud partner? Neem dan direct contact op!

Microsoft certificeringen

True streeft naar een zo optimaal mogelijk klimaat voor het inzetten van softwarelicenties. Dit doen wij door het aangaan van strategische partnerships met softwareleveranciers en het deelnemen aan relevante programma’s die mogelijkheden bieden tot optimalisaties van licentievormen en structuren. Om in aanmerking te komen voor het Microsoft Certified Partner-niveau, op basis van de Hosting-specialisatie, moet een provider aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit betreft ondermeer bewezen expertise op het gebied van Microsoft-technologieën en uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en implementeren van (op Microsoft gebaseerde) hosting oplossingen.

CSP – Microsoft Cloud Solution Provider Tier 2

Doordat wij Tier 2 CSP partner van Microsoft zijn hebben wij de mogelijkheid om zelf Microsoft diensten en de nieuwste applicaties en services als Office365 en Azure inclusief support aan te bieden. Hierdoor kunnen wij een dienstverlening van hoge kwaliteit bieden op Microsoft producten en heeft u als organisatie een aanspreekpunt voor uw complete digitale omgeving.

Voordelen van CSP voor uw organisatie

 • Combinatie on-premise, private cloud & public cloud (Azure) mogelijk
 • Is te combineren met bestaande omgevingen
 • U betaalt alleen voor de licenties die u daadwerkelijk hebt gebruikt
 • Applicaties zijn direct beschikbaar
 • Flexibiliteit in af te nemen licenties

COSN – Cloud Out Standing network

Wij zijn onderdeel van het COSN, een wereldwijde groep selecte Microsoft cloud partner serviceproviders die hun klanten in nauwe samenwerking met Microsoft hybride cloudoplossingen en Azure-oplossingen leveren.

Voordelen voor uw organisatie

 • Hoge kwaliteitseisen COSN partners
 • Combinatie on-premise, private cloud & public cloud (Azure) mogelijk
 • Flexibele en schaalbare hybride cloud oplossingen

SCA – Shared Computer Activation partner

Met Shared Computer Activation (SCA) kunnen meerdere Office 365 (ProPlus en E3) gebruikers dezelfde hardware delen de volgende situaties: in het geval van een on-premise oplossing, een dedicated third-party host (True) of wanneer er een Windows Azure omgeving wordt gebruikt.

Voordelen voor uw organisatie

 • Meer flexibiliteit in keuze on premise of cloud oplossing
 • Kosten voordeel door gebruik eigen Office 365 ProPlus licenties
 • Met SCA kunnen meerdere Office 365 (ProPlus en E3) gebruikers dezelfde hardware delen. Dit geldt in de volgende situaties:
  • In het geval van een on-premise oplossing;
  • Een dedicated third-party host (True);
  • Wanneer er een Microsoft Azure omgeving wordt gebruikt.

SPLA – Services Provider License Agreement

Middels het Microsoft SPLA kunnen wij op maandelijkse basis Microsoft producten licenseren aan onze klanten, hiermee stellen wij organisaties in staat Microsoft diensten en hosted applications te gebruiken tegen aantrekkelijke tarieven.

Voordelen voor uw organisatie

 • Altijd de nieuwste versie van applicaties tegen een maandelijks bedrag
 • U betaalt alleen voor de licenties die u daadwerkelijk hebt gebruikt
 • Flexibiliteit van een Microsoft cloud partner: maandelijks op en afschalen

Microsoft Qualified Multitenant Hoster

True is a Qualified Multitenant Hoster (QMTH) authorized by Microsoft to host your Windows virtual machines via Microsoft Cloud Agreement subscription or Enterprise Agreement/MPSA on dedicated or multitenant hardware. In addition, we are also authorized to host Office 365 ProPlus (including E3 and E5), Project Online Professional, and Visio Pro for Office 365 subscriptions using shared computer activation (SCA) technology.

Voordelen voor uw organisatie

 • Windows 10 virtualisatie en SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional, en Visio Pro voor Office 365
 • Het voordeel om bestaande Windows 10 en Office 365 licentieinvesteringen mee te nemen naar de cloud
 • Keuze tussen on-premise deployment of deployment in het datacenter van True

Microsoft Certified Specialisten

True heeft diverse Microsoft Certified Specialisten aan het werk. Onze expertise bevindt zich specifiek op het gebied van Windows Server, Exchange, SharePoint, Office Communicator, System Center Operations Manager en MS SQL Server . Vanwege onze achtergrond in het hosten van MS Dynamics (NAV, AX en CRM) hebben we ook veel ervaring in de technische aspecten van deze Microsoft applicaties.