Onze ambitie: ‘best-in-class’ zijn op het gebied van hosting. Daarbij horen zowel doorontwikkelde configuraties als een doorontwikkeld kwaliteitsbeleid.

ISO 9001 en 27001 hosting

In juli 2014 is True door Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) gecertificeerd volgens de nieuwste internationale normering informatiebeveiliging, ISO 27001:2013. In 2011 waren wij al in het bezit van het ISO 27001:2005-certificaat. Eerder, in 2008 werd het ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement behaald.

True is een van de weinige hostingproviders in Nederland die gecertificeerd is voor zowel de ISO 27001 als de ISO 9001 norm. Op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001) is True gecertificeerd voor alle beheerde bedrijfsmiddelen welke de dagelijkse managed hosting dienstverlening vormen.

True beschikt over de volgende certificeringen:

ISO 27001: 2013

 • Veiligheid van jouw informatie en data
 • Beheersbaar maken van informatie
 • Creëren en waarborgen van vertrouwen omtrent informatiebeveiliging
 • Conformeren wet- en regelgeving
 • Geautoriseerde toegang tot data

Lees meer

ISO 9001:2015

 • Continue kwaliteitsverbetering
 • Klanttevredenheid
 • Hoogwaardige levering kwaliteit
 • Consistente communicatie
 • Continue verbetering van processen
 • Conformeren wet- en regelgeving

Lees meer

NEN 7510

 • Hoogste standaard informatiebeveiliging
 • Informatiebeheer en beheersbaar maken
 • Vertrouwen creëren en waarborgen omtrent de informatiebeveiliging
 • Conformiteit aan wet- en regelgeving
 • Datatoegang autorisatie

Lees meer

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

Managed Hosting

Jouw specialisten gegarandeerd ontlast van systeem- en softwareoptimalisatie om webdiensten sneller door te ontwikkelen.

Meer over Managed Hosting


ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging

Bescherming van uw informatie

De processen en procedures van True voldoen aan de ISO 27001 normering en bijbehorende maatregelen uit ISO 27002. Dit biedt garantie dat uw data in sterke mate wordt beschermd en dat er een continu beleid wordt gevoerd.

Volledige certificering

In tegenstelling tot het certificeren van alleen het datacenter zijn ook alle systemen waarmee een hostingomgeving wordt beheerd betrokken in de toepassing van de ISO 27001 norm. True draagt daarom zorg voor uw totale hostingomgeving.

Geen concessies

True voldoet aan de internationale norm als het gaat om de beveiliging van de bedrijfsinformatie die onder ons beheer valt. Wij houden niet van concessies, maar gaan altijd voor de meest duurzame oplossing voor onze klanten.


ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagement

Garantie voor kwaliteit

ISO 9001 staat voor kwaliteitsmanagement. Klanten en leveranciers kunnen altijd de beste kwaliteit van True verwachten. Bedrijfspresentaties worden continu gemeten en gebruikt om de dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Continue verbetering

De ISO 9001 norm is gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit vanuit de gehele organisatie. De processen worden viermaal per jaar getoetst door middel van audits. Zo voldoen we altijd aan de hoogste norm.


Aangesloten bij Nen 7510

True voldoet met zijn ISO 27001 certificering aan de hoogste standaarden als het gaat om de beveiliging van informatie. Organisaties binnen de zorgsector kunnen door True volledig worden ondersteund bij conformering aan de NEN 7510 norm. True is vanaf juli 2012 aangesloten als partner van het steunpunt NEN 7510.

Lees meer over NEN 7510 hosting

True Statement

True heeft een statement opgesteld over hoe wij tegen de volgende zaken aankijken: kwaliteit, informatiebeveiliging, service, milieu en arbeidsomstandigheden. Download hiernaast de True Statement in PDF-formaat.

Download Statement

ISO 14001:2015 Milieumanagement

True wil verbetering omtrent de door haar geformuleerde milieuaspecten en zal deze aspecten continu meten.
Verbeteringen worden gerealiseerd door middel van bewustwording, energiebesparing en het blijvend voldoen aan de milieu gerelateerde wet- en regelgeving.

Lees meer over milieumanagement

Responsible Disclosure Statement

Bij True vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Wij willen graag met u samenwerken om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen.

Lees verder

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.