Strategische samenwerking met True

The Digital Neighborhood
Home / Over True / Partners
Met True als je technologiepartner gaat de vertaalslag van concept tot online webproject sneller en kun je jouw klanten de beste prestaties beloven. Versterk je bureaupropositie door te kiezen voor de managed hosting van True.

Partnerprogramma: meer dan een technisch partnership

Bij True snappen we dat het niet alleen om de techniek gaat. Zo schakelen wij niet alleen met jouw developers maar kijken we ook op operationeel en commercieel vlak waarin we onze partner kunnen ondersteunen. Samen garanderen we jouw opdrachtgevers een gestroomlijnde ervaring waarbij de kwaliteit en beveiliging van het webproject geregeld is. Benieuwd naar de voordelen van het partnership?

Met True masterclasses
naar een hoger niveau

True investeert proactief in de competenties van jouw ontwikkelaars met masterclasses en deepdives. Zo profiteer je van kennis over technische vraagstukken waardoor nieuwe projecten efficiënter en veiliger ontwikkeld kunnen worden. Als partner van True krijg je voorrang bij door ons georganiseerde evenementen.

SLA

Meer
zekerheid

True helpt partners met het maken van passende voorwaarden, bewerkersovereenkomsten en SLA’s om er zorg voor te dragen dat zowel de opdrachtgever en uw bureau altijd de juiste zekerheid krijgt.

financiële voordelen partnership

Financiële
voordelen

Gunstige financiële voordelen. Als partner van True ben je altijd verzekerd van “value for money”. Hosting met korting of een kickbackfee voor het aandragen van nieuwe klanten.

portfolio promoten

Jouw bureau in ons
partnerportfolio

Als partner word je opgenomen in het True partnerportfolio met een eigen bedrijfs- profiel binnen het True domein. Klanten van True kunnen zo direct contact met jouw bureau opnemen voor ontwikkelopdrachten.

Commercieel

Samen campagnes aangaan om de beste & mooiste webprojecten te realiseren. Dit doen we door naar buiten te treden met onze samenwerking.

success stories

Succesverhalen

Een klantcase of opdracht waar je trots op bent? Samen kunnen we, free of charge, dit in een mooi klantverhaal vertalen zodat anderen kunnen lezen wat we hebben bereikt.

Meer lezen over het partnerprogramma?

True werkt onder andere samen met de volgende agency-partners

Strategische partners

Zelfs protagonisten hebben sidekick’s nodig. True heeft een uitgebreid netwerk aan strategische partners. Deze partners helpen ons om de wereld te redden van IT-monsters en om IT op de meest slimme, efficiënte manieren in te zetten.

True is aangesloten bij Dutch Cloud Community

Met deze samenwerking bundelt True de krachten met de branchevereniging en andere aangesloten partners om de sector te versterken en innovatie te versnellen.

Technologiepartners

Voor de beste resultaten werken wij samen met de beste technologiepartners. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste technologiepartners.

APC
NetApp
Force10
Oracle
Ascio
HP
euNetworks
VMware
Red Hat
Canonical
TelecityGroup
Cisco
Juniper Networks
Verizon Business
Ripe NCC
Thawte
SIDN logo
Symantec
AboveNet logo
Level 3
Novell
GTT
Digital Realty

Realiseer tijdwinst en een hogere output binnen webprojecten!

Bureau’s die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van de webprojecten van haar opdrachtgevers.

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist
aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten
via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag,
gebruik de chat.