Strategische samenwerking met True

Strategische partners

Zelfs protagonisten hebben sidekick’s nodig. True heeft een uitgebreid netwerk aan strategische partners. Deze partners helpen ons om de wereld te redden van IT-monsters en om IT op de meest slimme, efficiënte manieren in te zetten.

Dell EMC
partner Microsoft
partner Citrix
Veeam

Partnerprogramma’s

Een web- of digitale werkomgeving omvat meer dan de diensten die True aanbiedt. Daarom werken we samen met implementatie- en ontwikkelpartners om samen de eindgebruikers zo goed mogelijk te bedienen.

Partnerprogramma
Agencies

Webbureaus moeten topkwaliteit tegen topsnelheid leveren. Het samenspel tussen techspecialisten is een van de succesfactoren. De vertaalslag van concept naar online campagne gaat sneller als je kiest voor een partnership met True. Wij doen de extra mile – ook als je project live is. Het partnerprogramma van True geeft jouw webbureau een voorsprong.

Partnerprogramma
Automatiseerders

Als automatiseerder help je organisaties met het verder stroomlijnen van de digitale processen om operationele excellentie te bereiken. Bij True vinden we dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Daarom nemen wij graag het technische fundament voor je uit handen. Met True kies je voor een partner die jouw organisatie een voorsprong geeft.

True werkt onder andere samen met de volgende partners:

Emotion logo
Swis - webbureau partner
Bravoure logo - Partner van True
logo: Stimmt - digital agency partner

Partnerorganisaties

Broad Horizon is een van de grootste aanbieders van IT- en cloudoplossingen voor middelgrote bedrijven in de Benelux. De Broad Horizon groep bestaat uit de bedrijven True, Abecon, Breinwave, Great Circle en House of Engagement en heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Maastricht en Gent (België). Met meer dan 275 professionals – waarvan er ruim 150 hosting- en cloudspecialisten werkzaam zijn bij True – levert de groep diensten op het gebied van strategie, ontwerp, bouw en implementatie van bedrijfskritische systemen en IT-omgevingen.

Abecon

Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van Microsoft Dynamics NAV voor efficiënter (samen)werken.

Breinwave

Breinwave brengt duidelijke focus aan in uw bestaande bedrijfsstrategie met als doel: het verbeteren van de productiviteit en het vergroten van het werkplezier.

GreatCircle

GreatCircle verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van Microsoft Dynamics AX voor efficiënter (samen)werken.

house of engagement - partner

House of Engagement helpt organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen met behulp van CRM zoals Microsoft Dynamics 365.

Technologiepartners

Voor de beste resultaten werken wij samen met de beste technologiepartners. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste technologiepartners.

APC
NetApp
Force10
Oracle
Ascio
HP
euNetworks
VMware
Red Hat
Canonical
TelecityGroup
Cisco
Juniper Networks
Verizon Business
Ripe NCC
Thawte
SIDN logo
Symantec
AboveNet logo
Level 3
Novell
GTT
Digital Realty

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.