Strategische samenwerking met True

Met True als je technologiepartner gaat de vertaalslag van concept tot online webproject sneller en kun je jouw klanten de beste prestaties beloven. Versterk je bureaupropositie door te kiezen voor de managed hosting van True.

Word partner logo

Partnerprogramma: meer dan een technisch partnership

Bij True snappen we dat het niet alleen om de techniek gaat. Zo schakelen wij niet alleen met jouw developers maar kijken we ook op operationeel en commercieel vlak waarin we onze partner kunnen ondersteunen. Samen garanderen we jouw opdrachtgevers een gestroomlijnde ervaring waarbij de kwaliteit en beveiliging van het webproject geregeld is. Benieuwd naar de voordelen van het partnership?

Met True masterclasses
naar een hoger niveau

True investeert proactief in de competenties van jouw ontwikkelaars met masterclasses en deepdives. Zo profiteer je van kennis over technische vraagstukken waardoor nieuwe projecten efficiënter en veiliger ontwikkeld kunnen worden. Als partner van True krijg je voorrang bij door ons georganiseerde evenementen.

Meer
zekerheid

True helpt partners met het maken van passende voorwaarden, bewerkersovereenkomsten en SLA’s om er zorg voor te dragen dat zowel de opdrachtgever en uw bureau altijd de juiste zekerheid krijgt.

Financiële
voordelen

Gunstige financiële voordelen. Als partner van True ben je altijd verzekerd van “value for money”. Hosting met korting of een kickbackfee voor het aandragen van nieuwe klanten.

Jouw bureau in ons
partnerportfolio

Als partner word je opgenomen in het True partnerportfolio met een eigen bedrijfs- profiel binnen het True domein. Klanten van True kunnen zo direct contact met jouw bureau opnemen voor ontwikkelopdrachten.

Commercieel

Samen campagnes aangaan om de beste & mooiste webprojecten te realiseren. Dit doen we door naar buiten te treden met onze samenwerking.

Succesverhalen

Een klantcase of opdracht waar je trots op bent? Samen kunnen we, free of charge, dit in een mooi klantverhaal vertalen zodat anderen kunnen lezen wat we hebben bereikt.

Meer lezen over het partnerprogramma?

Download de brochure.

True werkt onder andere samen met de volgende partners:

Emotion logo
Digital agency SWIS logo
Bravoure logo - Partner van True
Fabrique werkt samen met True

Strategische partners

Zelfs protagonisten hebben sidekick’s nodig. True heeft een uitgebreid netwerk aan strategische partners. Deze partners helpen ons om de wereld te redden van IT-monsters en om IT op de meest slimme, efficiënte manieren in te zetten.

Dell Emc Gold Partner
Microsoft Solutions Partner
Azure

Technologiepartners

Voor de beste resultaten werken wij samen met de beste technologiepartners. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste technologiepartners.

APC
NetApp
Force10
Oracle
Ascio
HP
euNetworks
VMware
Red Hat
Canonical
TelecityGroup
Cisco
Juniper Networks
Verizon Business
Ripe NCC
Thawte
SIDN logo
Symantec
AboveNet logo
Level 3
Novell
GTT
Digital Realty

Realiseer tijdwinst en een hogere output binnen webprojecten!

Bureau’s die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van de webprojecten van haar opdrachtgevers.


  Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

  Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.
  Terug

  Advies

  PartnersPartners
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   PartnersPartners
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.