Nilsson

Ready for the next level?

True managed hosting voor Nilsson
True managed hosting voor Nilsson

De verbinding tussen mensen en merken

Wij bedenken en maken datgene wat nodig is om interactie te creëren tussen mensen en merken. Die verbinding, digitaal en real life, zien wij als de essentie van ons werk. “Gebruiksvriendelijke en stabiele platformen zijn in het creëren van interactie van groot belang. Daarom hechten wij veel waarde aan het partnership met True die ons ondersteund op het gebied van hosting en beheer”, zegt Herman Kraamer, eigenaar van full-service bureau Nilsson.

Cases van Nilsson

Tearfund is een internationale non-profit organisatie, waarvoor we een platform hebben ontwikkeld met inspirerende content en een frictieloze donatie-flow.

De Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO) zet zich dagelijks in voor ouderen. Actuele ontwikkelingen bieden online kansen en uitdagingen.

VZVZ is een vereniging van koepelorganisaties in de zorg, en faciliteert o.a. het delen van medische gegevens tussen zorgaanbieders en patiënten.

Specialismes

  • Drupal
  • Strategie
  • Merk & branding
  • Campagnes

Schaal je webprojecten maximaal

Het is ondoenlijk om als digital agency ook specialist te zijn op het gebied van hosting, server- en softwaretechnieken. Voorkom dat je developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word partner van True!

webbureau hosting
webbureau hosting small

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.