Verhoog de opleversnelheid en prestaties van al je webprojecten

Versterk de bureaupropositie met managed hosting van True

Topkwaliteit tegen topsnelheid aanbieden. Dat is wat we met onze hosting beloven. Bureau’s die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van de webprojecten van haar opdrachtgevers. Met True als je technologiepartner gaat de vertaalslag van concept tot online webproject sneller en kun je jouw klanten de beste prestaties beloven. De technische specialisten van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van jouw webprojecten. True gaat graag het partnerschap aan om de expertise van jouw ontwikkelaars te combineren met de ervaring van onze engineers om projecten tot een succes te brengen. Wanneer een project klaar is zorgen wij voor de continuïteit en kunnen jouw ontwikkelaars zich richten op het volgende webproject.

Partnerprogramma voor Digital Agencies en Webbureaus

True werkt onder andere samen met de volgende partners:

Bravoure logo - Partner van True
Digital agency SWIS logo
Emotion logo
logo digital agency Unc Inc

Meer dan een technisch partnership

Bij True snappen we dat het niet alleen om de techniek gaat. Zo schakelen we niet alleen met jouw developers maar zitten we ook dagelijks aan tafel met projectmanager, en sales en marketingspecialisten. Samen garanderen we jouw opdrachtgevers een gestroomlijnde ervaring waarbij de kwaliteit en beveiliging van het webproject geregeld is. Benieuwd wat we zoal doen?

Technisch

Wij zorgen ervoor dat je developers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om de snelste webprojecten te ontwikkelen. Onze partners kunnen daarnaast vanaf de eerste dag al nieuwe projecten bij True ontwikkelen op een eigen ontwikkelserver.

Operationeel

Beveiliging en bedrijfsprocessen worden steeds belangrijker. True helpt haar partner met het maken van passende voorwaarden, bewerkersovereenkomsten en SLA’s om er zorg voor te dragen dat zowel de opdrachtgever en jouw bureau altijd de juiste zekerheid krijgt.

Commercieel

Samen campagnes aangaan om de beste & mooiste webprojecten te realiseren. Dit doen we door naar buiten te treden met onze samenwerking. En door samen content te creëren. Daarnaast trainen & ondersteunen we jouw salesafdeling om de juiste hostingoplossing aan opdrachtgevers te verkopen.

Is jouw agency klaar om samen de meest indrukwekkende, awardwinnende webprojecten te ontwikkelen?

  Haal de beste prestaties uit je creatieve webprojecten

  Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.
  Terug

  Offerte

  AgenciesAgencies
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   AgenciesAgencies
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.