Stuurlui

Fullservice WordPress bureau

Stuurlui is partner van True
Stuurlui is partner van True
Home / Over True / Partners / Agencies / Stuurlui

Maatwerk WordPress websites

Vanuit het centraal gelegen Utrecht bedenkt, bouwt en beheert Stuurlui maatwerk WordPress websites voor opdrachtgevers in heel Nederland. Alle websites die door Stuurlui worden ontwikkeld, voldoen aan strenge normen van performance, veiligheid en digitale toegankelijkheid.

Performance

Stuurlui streeft altijd naar optimale performance van websites. Enerzijds voor een optimale gebruikerservaring en anderzijds omdat goede performance een positief effect heeft op de vindbaarheid. Designers houden bovendien rekening met alle mogelijke apparaten waarop gebruikers sites benaderen. Tijdens het ontwikkelen worden bekende prestatie-indicatoren zoals laadtijd bovendien altijd geoptimaliseerd.

Veiligheid

Stuurlui heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Om opdrachtgevers hiervan te verzekeren, is Stuurlui ISO 9001, 27001 en BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) gecertificeerd. Door zowel op bedrijfsniveau, serverniveau als applicatieniveau de processen in orde te hebben, zorgt Stuurlui voor de juiste beveiliging om (persoons)gegevens veilig te verwerken. Eén van de redenen dat (semi-)overheden, zorginstellingen en goede doelen hun websites door Stuurlui laten bouwen.

Digitale toegankelijkheid

Websites die door Stuurlui worden ontwikkeld, voldoen standaard aan de WCAG richtlijn voor toegankelijke websites. Hierdoor kunnen ook mensen met een beperking de door Stuurlui gebouwde sites prettig gebruiken.

Samen bouwen

Als full service bureau verzorgt Stuurlui het complete proces van bedenken, bouwen en (technisch) beheren van WordPress websites. Dat gebeurt altijd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers. Zowel bij de kickoff, de vorming van de websitetructuur als bij het uitwerken van de designs werkt Stuurlui met brainstormsessies om gezamenlijk tot de beste site te komen.

Uitstekende support

Een van de best beoordeelde afdelingen van Stuurlui is support. Met een intern beleid dat vragen die vóór 16.30 uur zijn gesteld, nog dezelfde dag inhoudelijk beantwoord worden, weten ze de juiste snaar te raken bij hun opdrachtgevers.

Cases van Stuurlui

Heineken case Stuurlui

Heineken wil de ‘Best Connected Brewer’ zijn en zet daarom vol in op digitale technologie. Met de D&T Space website houdt de brouwer iedereen op de hoogte van innovaties. Wij hebben ervoor gekozen om in het design een ontdekkingsreis als uitgangspunt te nemen, het verkennen van onbekend terrein wekt nieuwsgierigheid op en zal de reiziger inspireren.

Brandweer.nl case Stuurlui

We ontwikkelden Brandweer.nl en Brandweernederland.nl na het winnen van een uitgebreide aanbesteding. Digitale toegankelijkheid en beveiliging conform ISO 27001 en BIO waren absolute eisen, net als uitgebreide beheerdersrollen en -rechten voor deze complexe platforms.

Laura's Bakery case Stuurlui

Van bakken tot borrelen en van hartig tot zoet, lekkerbekken zijn hier aan het juiste adres! Met ruim 1.500.000 unieke bezoekers per maand is Laura’s Bakery het grootste bakblog van Nederland (en een van de grootste foodblogs). Deze bezoekers staan garant voor ruim 4,3 miljoen pageviews per maand. Laura’s Bakery heeft in 2023 de prestigieuze ‘Website van het Jaar’ verkiezing gewonnen.

Specialismes

  • Maatwerk WordPress development
  • WordPress Support
  • Continuous development
  • Content platforms
  • Corporate websites
  • Recruitment websites
  • Digitale toegankelijkheid
  • Performance optimalisatie
  • API koppelingen

Schaal je webprojecten maximaal

Het is ondoenlijk om als digital agency ook specialist te zijn op het gebied van hosting, server- en softwaretechnieken. Voorkom dat je developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word partner van True!

webbureau hosting
webbureau hosting small

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.