HR software ontwikkelaar, groei verder met True

Geoptimaliseerde technologiestack voor de wendbaarheid van jouw software-as-a-service.
Home / Industries / HR software
Het succes van een applicatie die Ć©cht het verschil kan maken voor de HR-praktijk? De manier waarop jouw HR gerichte applicatie in staat is zich aan te passen aan gebruikers. De optimale techstack van True zorgt voor de nodige wendbaarheid.

Nieuwe features sneller doorvoeren

Een afgestemde manier van werken

Een specialistische sparringspartner

Om je applicaties slim door te ontwikkelen, is een verfijnde manier van testen, accepteren en deployen nodig. True helpt je met het ontwikkelen van de beste deploystrategie en het opzetten van CI/CD pipelines.

True haakt met haar ervaring graag in door specialismes uit handen te nemen of bewezen methodes voor te stellen. De applicatie-infrastructuur stemmen we op de door jou gebruikte technieken af.

We zijn oprecht benieuwd naar de roadmap van je organisatie en webapplicatie. True denkt mee welke technologieƫn of aanpassingen nodig zijn om de benodigde stappen efficiƫnt te kunnen zetten.

Diepgaande expertise om je webapplicatie te laten vliegen

Laat je HR gerichte applicatie onderscheiden door de gebruikersbeleving continu te verbeteren! True neem een deel van (hosting) operations over, is de cloud engineer in jouw team en neemt specialistische verantwoordelijkheden van je over.

Met 20+ jaar ervaring voor Software as a Service organisaties weten onze engineers precies wat nodig is voor organisaties die dagelijks wendbaar moeten zijn voor veranderingen binnen de HR-branche.

Optimale performance

True heeft jarenlange ervaring in het combineren van virtuele servers, dedicated servers en (public) clouds. Profiteer van onze uitgedokterde formules die standaard zijn inbegrepen in al onze managed cloud diensten.

Nieuwe technologie

De snelheid van technologische ontwikkelingen is soms moeilijk bij te benen. True is specialist in nieuwe cloud-native technologieƫn zoals containers, Kubernetes en het ecosysteem daaromheen. Hulp wordt geboden.

Security van het SaaS platform

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

Cloud migratie

In sommige gevallen kan het helpen om je applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaag je bijvoorbeeld operationele kosten en verhoog je de beschikbaarheid en snelheid van jouw applicatie.

Maximale uptime

Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee wij de hoogste snelheden en beschikbaarheid voor jouw omgeving behalen.

Disaster recovery

Geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuĆÆteit; back-ups hebben geen impact op prestaties en er zijn kopieĆ«n om op terug te vallen.

Team van engineers solliciteert bij HR software ontwikkelaars

Zijn wij jouw nieuwe collega? Onze open sollicitatie is voor jou! Wij zorgen voor managed hosting, managed cloud & kubernetes en beheren deze platformen, zodat jouw ontwikkelaars meer tijd over hebben voor je software.

HR Software ontwikkelaars komen bij je solliciteren!
HR Software ontwikkelaars komen bij je solliciteren!

Onze managed services voor ontwikkelaars van HR gerichte software

Private Cloud

De beste prestaties en data gegarandeerd in Nederland. True faciliteert haar zelf opgezette en doorontwikkelde private cloud voor het effectief runnen van applicaties en data. Voor optimale controle, prestaties en veiligheid kan (een deel van je) applicatielandschap op onze private cloud opereren.

Public Cloud

Een cloud die vrijwel elke week nieuwe diensten lanceert of grootschalig update. Ben jij klaar om jouw applicatie volledig Cloud native te hosten en gebruik te maken van alle mogelijkheden die Azure biedt? True is specialist als het aankomt op Azure en welke (PaaS) diensten je het best voor jouw workload kan inzetten.

Kubernetes

Ontwikkelteams verkennen containertechnologie om het runnen en aanpassen van functies en applicaties te vergemakkelijken. True neemt de complexiteit van het orkestratieplatform uit handen, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiƫntie en zorgvuldigheid doorontwikkelen.

Hybrid cloud

Je applicatielandschap wordt steeds complexer, je infrastructuur moet dit ondersteunen. Wij combineren de verschillende clouds in een optimale hybride opzet zodat jouw functionaliteit altijd de juiste plek heeft op basis van de benodigde prestaties of security vereisten.

True werkt onder andere voor:

Verbeter de interactie met gebruikers door een maximaal wendbare webapplicatie

Applicatie-ontwikkelaars die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van hun webapplicaties. Vertel ons over je uitdaging in onderstaand formulier, dan nemen we contact met je op.


    Waarom True als partner voor HR gerichte software-ontwikkelaars?

    • Uniek ontwikkelde mix aan configuraties voor maximale uptime
    • Specialist in cloud native technologieĆ«n
    • Afstemming van applicatie-infrastructuur op gebruikte technieken