Kubernetes-as-a-Service

Managed Kubernetes door True

Steeds meer ontwikkelteams verkennen Kubernetes, maar stuiten op de complexiteit die erbij komt kijken. Managed Kubernetes van True neemt alle complexiteit van het orkestratieplatform uit handen, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code en containers kunnen leveren.

Managed Kubernetes van True
Managed Kubernetes van True

Killing complexity

Geen YAML-bestanden schrijven, geen configuraties beheren of misconfiguraties fixen – True neemt alle complexiteit van Kubernetes uit handen zodat zich ontwikkelaars meer tijd hebben voor het leveren van de code.

Developer friendly

Het leveren van code gebeurt op de CI/CD pipelines die de ontwikkelaars dagelijks gebruiken. Met Argo CD verhogen we de snelheid, zorgvuldigheid, veiligheid en efficiëntie waarmee de code naar het Kubernetes platform wordt geleverd.

Heavy lifting

True kent het Kubernetes ecosysteem door en door en weet welke applicaties uit het cloud-native ecosysteem het best passen bij je situatie. Dat versnelt de oplevertijd aanzienlijk en voorkomt steile leercurves.

Volledig managed

Kubernetes (k8s) is geweldig, maar allesbehalve eenvoudig. Organisaties die de stap wagen lopen al snel tegen verschillende complexiteiten aan, zoals het inrichten en beheren van infrastructuur, storage, load balancing en andere netwerkcomponenten.

True levert niet alleen een Managed Kubernetes platform maar neemt ook binnen Kubernetes de verantwoordelijkheid over de benodigde onderdelen. Zo hoef jij alleen nog maar bezig te zijn met het ontwikkelen van je applicatie en zorgen wij dat er een hoog beschikbaar, veilig en snel platform klaarstaat om jouw containerworkload te faciliteren. Samen bouwen we de complete omgeving van A tot Z.

Geen steile leercuve
meer nodig

Kubernetes leren is complex. Niet alleen moet je rekening houden met het platform zelf, maar ook het ecosysteem van supporting cloud-native applicaties. True heeft door ervaring deze keuzes al lang en breed gemaakt, waardoor jouw ontwikkelteam de focus kan hebben op het bouwen van containers en het leveren van code, in plaats van de infrastructurele keuzes.

Developer friendly &
CI/CD pipelines

We maken het ontwikkelteams gemakkelijk om nieuwe code te leveren op het platform door gebruik te maken van het developervriendelijke Argo CD – een tool voor applicatiedeployment waarin lifecyclemanagement, automatisering en compliance voorop staan. De tool is gemakkelijk te gebruiken en haakt aan op de bestaande CI/CD methodieken van het ontwikkelteam.

Laagdrempelige support
van ervaren specialisten

Samenwerken met cloud-native technologie valt niet altijd te bevatten in een standaard SLA. Onze gecertificeerde Kubernetes administrators snappen dit en staan daarom ook op een laagdrempelige manier via chat paraat om je vragen te beantwoorden.

Een infrastructuur
die meeschaalt

True richt het platform optimaal in om piekmomenten op te vangen zonder overcapaciteit aan resources beschikbaar te houden. Dit levert niet alleen kostenbesparing op, maar ook een platform dat gericht is op hoge beschikbaarheid wanneer de situatie daarom vraagt.

Cloud agnostisch:
public of private cloud

Kubernetes is inzetbaar voor veel verschillende scenario’s, waarbij in sommige gevallen (delen) van data en applicaties ontsloten zijn in een private cloud en soms in een public cloud omgeving zoals Azure. True biedt ‘the best of both worlds’ – een cloud ontwikkeld door een internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Kubernetes Certified Administrator
Application Modernization met Kubernetes

Download gratis ons e-book voor Kubernetes (k8s) beginners

Er bestaan diverse cloud-native tools die de adoptie van het populaire orkestratieplatform vereenvoudigen. Maar welke kies je? In ons e-book lees je welke tools het meest geschikt zijn voor beginners.

Managed Kubernetes hosting platform
Kubernetes Certified Administrator

k8s iets voor uw organisatie?

Stel ons uw vragen over Kubernetes. We vragen u om zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden. Hoe ziet uw huidige Kubernetes architecture eruit? Hoeveel containers heeft u nu in productie draaien?

Kubernetes Certified Administrator

Voordelen Managed Kubernetes

  • Niet de complexiteit, wel de voordelen van Kubernetes
  • Geen steile leercurve meer nodig
  • Snel, efficiënt en zorgvuldig code leveren
  • Meer tijd voor ontwikkelen van code en containers
  • Sneller naar de markt met nieuwe features

Voordelen voor techies:

  • Marktleider Managed Kubernetes in Nederland
  • Gecertificeerde Kubernetes Administrators (CKA’s)
  • Proactieve monitoring op elk component van Kubernetes
  • 20+ jaar ervaring met complexe webapplicaties
  • SLA’s met garanties voor performance, uptime, wijzigingen en verbeteringen
Kubernetes Program Lead Daniel de Groot

“Sneller applicaties en diensten ontwikkelen, dat is waarom u Kubernetes wilt inzetten”

DANIEL DE GROOT - PROGRAM LEAD KUBERNETES, TRUE

Kubernetes managed in de cloud naar uw voorkeur:
Containers in de Microsoft Azure cloud
Kubernetes in de AWS cloud
Container orchestratie in Google Cloud

Lees onze cloud-native verhalen

Cloud-native - 12.10.2021

Dit artikel verscheen eerder op emerce.nl. De plotselinge piek in e-commerce heeft de noodzaak van flexibiliteit blootgelegd. In de ideale situatie is je e-commerce-architectuur zo modulair opgebouwd dat je de komende jaren niet meer aan replatforming hoeft te doen. Dat is een van de conclusies uit de Emerce Connect-sessie over technologie in e-commerce. Een tiental […]

Cloud - 17.09.2021

Veel bedrijven overwegen de overstap naar Kubernetes maar zoeken naar concrete praktijkvoorbeelden. In ons e-book “Zes Kubernetes cases gebundeld” deelden we al zes cases met je van onder andere NU.nl, Zalando en Target. In deze blogpost beschrijven we vier redenen waarom je niet meer om Kubernetes heen kan. 1. IT-kosten optimaliseren Kubernetes kan onder meer […]

Cloud-native - 16.09.2021

Het ontwikkelen van een strategie voor een migratie naar de cloud vraagt om een zorgvuldige planning en bestaat uit meerdere stappen. Is jouw app klaar om cloud-native te gaan? Met een aantal tips helpen we je op weg. 1. Een gedegen voorbereiding Een gedegen voorbereiding en planning is cruciaal voor een succesvolle migratie naar de […]

Schrijf je in om op de hoogte te blijven over k8s ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief