Kubernetes-as-a-Service

Managed Kubernetes door True

Steeds meer ontwikkelteams verkennen Kubernetes, maar stuiten op de complexiteit die erbij komt kijken. Managed Kubernetes van True neemt alle complexiteit van het orkestratieplatform uit handen, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code en containers kunnen leveren.

Managed Kubernetes van True
Managed Kubernetes van True

Killing complexity

Geen YAML-bestanden schrijven, geen configuraties beheren of misconfiguraties fixen – True neemt alle complexiteit van Kubernetes uit handen zodat zich ontwikkelaars meer tijd hebben voor het leveren van de code.

Developer friendly

Het leveren van code gebeurt op de CI/CD pipelines die de ontwikkelaars dagelijks gebruiken. Met Argo CD verhogen we de snelheid, zorgvuldigheid, veiligheid en efficiëntie waarmee de code naar het Kubernetes platform wordt geleverd.

Heavy lifting

True kent het Kubernetes ecosysteem door en door en weet welke applicaties uit het cloud-native ecosysteem het best passen bij je situatie. Dat versnelt de oplevertijd aanzienlijk en voorkomt steile leercurves.

Volledig managed

Kubernetes (k8s) is geweldig, maar allesbehalve eenvoudig. Organisaties die de stap wagen lopen al snel tegen verschillende complexiteiten aan, zoals het inrichten en beheren van infrastructuur, storage, load balancing en andere netwerkcomponenten.

True levert niet alleen een Managed Kubernetes platform maar neemt ook binnen Kubernetes de verantwoordelijkheid over de benodigde onderdelen. Zo hoef jij alleen nog maar bezig te zijn met het ontwikkelen van je applicatie en zorgen wij dat er een hoog beschikbaar, veilig en snel platform klaarstaat om jouw containerworkload te faciliteren. Samen bouwen we de complete omgeving van A tot Z.

Geen steile leercuve
meer nodig

Kubernetes leren is complex. Niet alleen moet je rekening houden met het platform zelf, maar ook het ecosysteem van supporting cloud-native applicaties. True heeft door ervaring deze keuzes al lang en breed gemaakt, waardoor jouw ontwikkelteam de focus kan hebben op het bouwen van containers en het leveren van code, in plaats van de infrastructurele keuzes.

Developer friendly &
CI/CD pipelines

We maken het ontwikkelteams gemakkelijk om nieuwe code te leveren op het platform door gebruik te maken van het developervriendelijke Argo CD – een tool voor applicatiedeployment waarin lifecyclemanagement, automatisering en compliance voorop staan. De tool is gemakkelijk te gebruiken en haakt aan op de bestaande CI/CD methodieken van het ontwikkelteam.

Laagdrempelige support
van ervaren specialisten

Samenwerken met cloud-native technologie valt niet altijd te bevatten in een standaard SLA. Onze gecertificeerde Kubernetes administrators snappen dit en staan daarom ook op een laagdrempelige manier via chat paraat om je vragen te beantwoorden.

Een infrastructuur
die meeschaalt

True richt het platform optimaal in om piekmomenten op te vangen zonder overcapaciteit aan resources beschikbaar te houden. Dit levert niet alleen kostenbesparing op, maar ook een platform dat gericht is op hoge beschikbaarheid wanneer de situatie daarom vraagt.

Cloud agnostisch:
public of private cloud

Kubernetes is inzetbaar voor veel verschillende scenario’s, waarbij in sommige gevallen (delen) van data en applicaties ontsloten zijn in een private cloud en soms in een public cloud omgeving zoals Azure. True biedt ‘the best of both worlds’ – een cloud ontwikkeld door een internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Kubernetes Certified Administrator
Application Modernization met Kubernetes

Download gratis ons e-book voor Kubernetes (k8s) beginners

Er bestaan diverse cloud-native tools die de adoptie van het populaire orkestratieplatform vereenvoudigen. Maar welke kies je? In ons e-book lees je welke tools het meest geschikt zijn voor beginners.

Managed Kubernetes hosting platform
Kubernetes Certified Administrator

k8s iets voor uw organisatie?

Stel ons uw vragen over Kubernetes. We vragen u om zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden. Hoe ziet uw huidige Kubernetes architecture eruit? Hoeveel containers heeft u nu in productie draaien?

Kubernetes Certified Administrator

  Voordelen Managed Kubernetes

  • Niet de complexiteit, wel de voordelen van Kubernetes
  • Geen steile leercurve meer nodig
  • Snel, efficiënt en zorgvuldig code leveren
  • Meer tijd voor ontwikkelen van code en containers
  • Sneller naar de markt met nieuwe features

  Voordelen voor techies:

  • Marktleider Managed Kubernetes in Nederland
  • Gecertificeerde Kubernetes Administrators (CKA’s)
  • Proactieve monitoring op elk component van Kubernetes
  • 20+ jaar ervaring met complexe webapplicaties
  • SLA’s met garanties voor performance, uptime, wijzigingen en verbeteringen
  Kubernetes Program Lead Daniel de Groot

  “Sneller applicaties en diensten ontwikkelen, dat is waarom u Kubernetes wilt inzetten”

  DANIEL DE GROOT - PROGRAM LEAD KUBERNETES, TRUE

  Kubernetes managed in de cloud naar uw voorkeur:
  Containers in de Microsoft Azure cloud
  Kubernetes in de AWS cloud
  Container orchestratie in Google Cloud

  Lees onze cloud-native verhalen

  Cloud - 15.04.2021

  In een tweetal eerdere blogs zetten we de belangrijkste monitoringtools voor Kubernetes voor je uiteen en doken we in de wereld van de monitoringssoftware van Prometheus. In deze blog zoomen we uit en kijken naar twee vormen van monitoring: architectuurmonitoring en tracing. Wat is dit precies, hoe gebruik je het en welke voordelen levert dit […]

  Cloud-native - 14.04.2021

  Beschikbaarheid is voor ieder bedrijf een cruciaal aandachtspunt. Een bekende term op dit gebied is de Service Level Agreement (SLA), een overeenkomst met garanties omtrent beschikbaarheid waarvan alle bekende Kubernetes providers gebruik maken. Steeds vaker komen ook de termen Service Level Indicator (SLI) en Service Level Objective (SLO) voorbij. Wat is een SLO en SLI […]

  Cloud - 22.03.2021

  Cloud-native technologie zoals het containerorkestratieplatform Kubernetes biedt interessante mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Welke skills, vaardigheden en kennis heb je bijvoorbeeld nodig voor het beheren van Kubernetes technologie of een Kubernetes omgeving? In deze blogpost zetten we dit uiteen en zoomen in op de steile leercurve die Kubernetes kenmerkt. Een steile leercurve […]

  Schrijf je in om op de hoogte te blijven over k8s ontwikkelingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

   Vraag offerte aan

   Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.