Fully Managed Kubernetes

Meer focus op applicatieontwikkeling en minder op beheer

Steeds meer ontwikkelteams verkennen het container-orkestratieplatform Kubernetes maar stuiten op de complexiteit die erbij komt kijken. Fully Managed Kubernetes van True neemt alle complexiteit van dit orkestratieplatform uit handen, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code, containers en releases kunnen leveren.

Managed Kubernetes van True
Managed Kubernetes van True

Van complex naar sneller releasen

Ook aangelopen tegen de complexiteit van het Kubernetes platform? Richt je weer volledig op het bouwen en doorontwikkelen van je applicatie(s)! De randvoorwaarden, zoals hosting van het Kubernetes platform, beheer ervan en monitoring neemt True voor haar rekening.

Een compleet platform voor je gebouwd

Werk met bewezen technologieën – uit het CNCF landschap – die perfect met elkaar samenwerken. True richt je Kubernetes-omgeving in met tools die naadloos op elkaar aansluiten. Een platform met applicaties uit het cloud-native ecosysteem die precies bij jouw situatie passen.

Expertise van True Kubernetes engineers

Kubernetes engineer nodig voor beheer? Naast de inrichting van het platform biedt True hoogwaardig beheer en support. Steun op een groot team van ervaren en gecertificeerde Kubernetes engineers, inclusief 24/7 monitoring van je omgeving. Daarmee voorkom je ook een steile leercurve en afhankelijkheid van één of enkele interne engineers.

Buyerguide Kubernetes

Kubernetes: efficiënt beheer van containers, complex in te richten infrastructuur

Containers zijn onder andere populair voor software-ontwikkeling en microservice-geörienteerde architectuur. Ze bieden flexibiliteit en zorgen dat alle developers dezelfde versie gebruiken. Het geeft ontwikkelteams meer keuzevrijheid en zorgt voor verbetering van ontwikkelsnelheid.

Met Kubernetes zijn containers te groeperen en daarmee makkelijker te beheren. De infrastructuur van het platform echter is complex om in te richten; je ideale set-up samenstellen is lastiger dan het in eerste instantie lijkt. Denk aan inrichten van networking, monitoring, logging, security en storage.

Als de infrastructuur rondom Kubernetes goed is ingericht, biedt het echter veel belangrijke voordelen, zoals:

  • Meer controle over containers en de omgeving
  • Schaalbaar en gestandaardiseerd development
  • CI/CD-proces dat de infrastructuur controleert op kwaliteit, fouten en veiligheid
  • Sneller, zorgvuldiger en efficiënter releases naar productie doorzetten

Fully Managed Kubernetes

Wil je aan de slag met Kubernetes, dan moet je rekening houden met het platform én met het ecosysteem van ondersteunende cloud-native applicaties. Hierdoor stuiten veel organisaties al snel op de complexiteit van Kubernetes.

Fully Managed Kubernetes van True neemt deze complexiteit voor je uit handen. True kent het Kubernetes ecosysteem door en door. We weten welke applicaties uit het cloud-native ecoysteem het beste bij jouw situatie passen. Dit nemen we samen door, zodat we onze kennis met je delen. Het versnelt oplevertijd en voorkomt steile leercurves. Zo kunnen je ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code en containers leveren.

True beschikt over een groot team van Kubernetes engineers. Naast het inrichten van het Kubernetes platform bieden we ook hoogwaardig beheer en support. Samenwerken met cloud-native technologie valt niet altijd te bevatten in een standaard SLA. Onze gecertificeerde Kubernetes administrators snappen dit en staan daarom ook op een laagdrempelige manier via chat paraat om je vragen te beantwoorden.

Geen steile leercuve
meer nodig

Kubernetes leren is complex. Niet alleen moet je rekening houden met het platform zelf, maar ook het ecosysteem van supporting cloud-native applicaties. True heeft door ervaring deze keuzes al lang en breed gemaakt, waardoor jouw ontwikkelteam de focus kan hebben op het bouwen van containers en het leveren van code, in plaats van de infrastructurele keuzes.

Developer friendly &
CI/CD pipelines

We maken het ontwikkelteams gemakkelijk om nieuwe code te leveren op het platform door gebruik te maken van het developervriendelijke Argo CD – een tool voor applicatiedeployment waarin lifecyclemanagement, automatisering en compliance voorop staan. De tool is gemakkelijk te gebruiken en haakt aan op de bestaande CI/CD methodieken van het ontwikkelteam.

Laagdrempelige support
van ervaren specialisten

Samenwerken met cloud-native technologie valt niet altijd te bevatten in een standaard SLA. Onze gecertificeerde Kubernetes administrators snappen dit en staan daarom ook op een laagdrempelige manier via chat paraat om je vragen te beantwoorden.

Een infrastructuur
die meeschaalt

True richt het platform optimaal in om piekmomenten op te vangen zonder overcapaciteit aan resources beschikbaar te houden. Dit levert niet alleen kostenbesparing op, maar ook een platform dat gericht is op hoge beschikbaarheid wanneer de situatie daarom vraagt.

Cloud agnostisch:
public of private cloud

Kubernetes is inzetbaar voor veel verschillende scenario’s, waarbij in sommige gevallen (delen) van data en applicaties ontsloten zijn in een private cloud en soms in een public cloud omgeving zoals Azure. True biedt ’the best of both worlds’ – een cloud ontwikkeld door een internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Kubernetes Certified Service Provider

True is Kubernetes Certified Service Provider, een programma van de Cloud Native Computing Foundation. Een certified provider moet aantoonbare, diepgaande ervaring hebben met Kubernetes en moet examens van CNCF hebben gehaald.

Kubernetes Certified Administrator
Kubernetes buyer guide

Download gratis onze Kubernetes Buyer Guide

De migratie naar de cloud en het bouwen van cloud-native applicaties brengt uitdagingen met zich mee. Zeker als je niet goed weet waar je moet beginnen. In onze Kubernetes Buyer Guide bieden we tips en inzichten die migratie van applicaties naar de cloud vereenvoudigen.

Managed Kubernetes hosting platform
Kubernetes Certified Administrator

True werkt onder andere voor:

Logo Fabrique
Logo Draad
Logo Podo IT
Logo Testen voor Toegang
Logo Uptrek
Logo Prijsvrij

Wil jij ook aan de slag met Kubernetes?

Stel ons gerust al je vragen! Onze specialisten staan voor je klaar.

Kubernetes Certified Administrator

Waarom True als Kubernetes-partner?

  • 20+ jaar ervaring met complexe webapplicaties
  • Persoonlijke support en monitoring op elk component van Kubernetes
  • Gecertificeerde Kubernetes Administrators (CKA’s)
  • Marktleider Fully Managed Kubernetes in Nederland
  • SLA’s met garanties voor performance, uptime, wijzigingen en verbeteringen

Lees onze cloud-native verhalen

Schrijf je in om op de hoogte te blijven over k8s ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief