Kubernetes-as-a-Service

Managed Kubernetes door True

Steeds meer ontwikkelteams gebruiken containers en willen starten met Kubernetes. Met Managed Kubernetes van True krijgt u hulp in het ontwerp, de implementatie en het beheer van uw Kubernetes-clusters. Inclusief diepgaande 24×7 support en uitgebreide servicelevels.

Managed Kubernetes van True
Managed Kubernetes van True

Volledig managed

Kubernetes (k8s) is geweldig, maar allesbehalve eenvoudig. Organisaties die de stap wagen lopen al snel tegen verschillende complexiteiten aan, zoals het inrichten en beheren van infrastructuur, storage, load balancing en andere netwerkcomponenten.

Met Managed Kubernetes neemt True de volledige verantwoordelijkheid over het inrichten, managen en 24/7 beschikbaar houden van uw containerplatform en Kubernetes architecture. Met onze SLA’s krijgt u garanties over uptime, performance en proactieve monitoring. Kubernetes is onderdeel van onze managed cloud diensten.

Custom Container
templates

True is hard bezig veilige containertemplates te ontwikkelen voor populaire frameworks zoals Laravel en CMS’en als WordPress. Dit scheelt uw developers veel uitzoekwerk. Deze feature is momenteel intern in beta.

On-boardingstraject &
adoptietrainingen

Uw developers kunnen snel aan de slag dankzij het True onboardings- en trainingsprogramma. Binnen no-time weten zij alles over containertechnologie.

Multi-
cloud

Containers zijn zeer portable. Binnen True hosten we uw containers op een van onze managed cloud platformen. Zowel private cloud, public cloud als hybrid cloud zijn mogelijk. Zo blijven uw internationale groeiambities future proof.

Dedicated
solution architect

Uw legacy-app moderniseren met microservices? Of juist nieuwe webdiensten hosten op meerdere cloudomgevingen? Een Solutions Architect staat vanaf dag één voor u klaar om mee te denken.

Uitgebreide
support

True kent uw Managed Kubernetes cluster van binnen en van buiten. Hierdoor kan True snel troubleshooten. Problemen worden tijdig gesignaleerd, volledig doorgelicht en op de meest efficiënte manier opgelost.

Application Modernization met Kubernetes

Download gratis ons e-book voor Kubernetes (k8s) beginners

Er bestaan diverse cloud-native tools die de adoptie van het populaire orkestratieplatform vereenvoudigen. Maar welke kies je? In ons e-book lees je welke tools het meest geschikt zijn voor beginners.

Managed Kubernetes hosting platform

k8s iets voor uw organisatie?

Stel ons uw vragen over Kubernetes. We vragen u om zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden. Hoe ziet uw huidige Kubernetes architecture eruit? Hoeveel containers heeft u nu in productie draaien?

  Voordelen Managed Kubernetes

  • Managed Kubernetes: volledig binnen Nederlandse grenzen
  • Ontwikkelaars houden zich bezig met hun core-business: ontwikkelen
  • Digitale diensten zijn sneller op te leveren
  • Beveiliging, beschikbaarheid en prestaties is volledig managed
  • Onderdeel van onze Managed Cloud dienstverlening

  Voordelen voor techies:

  • Proactieve monitoring op elk component van uw cluster
  • SLA’s voor garanties qua performance, uptime, wijzigingen en verbeteringen
  • Assistentie in het realiseren van CI / CD pipelines
  • True denkt mee in de Kubernetes architecture
  Kubernetes Program Lead Daniel de Groot

  “Sneller applicaties en diensten ontwikkelen, dat is waarom u Kubernetes wilt inzetten”

  DANIEL DE GROOT - PROGRAM LEAD KUBERNETES, TRUE

  Kubernetes managed in de cloud naar uw voorkeur:
  Containers in de Microsoft Azure cloud
  Kubernetes in de AWS cloud
  Container orchestratie in Google Cloud

  Lees onze cloud-native verhalen

  Cloud - 22.12.2020

  Containertechnologie en in het specifiek Kubernetes is de afgelopen jaren snel in populariteit gegroeid. Niet verwonderlijk, want containers bieden belangrijke voordelen op het gebied van onder meer flexibiliteit, implementatie en ontwikkelsnelheid. Maar wat is K8s? In deze blogpost zoomen we in op Kubernetes, het ontstaan en de ontwikkeling van het containertechnologie project en de snelle […]

  Cloud - 01.07.2020

  Het Kubernetes platform vierde afgelopen maand de zesde verjaardag alweer. In deze blogpost delen we wat feiten en cijfers over Kubernetes. Bekijk ook onze Managed Kubernetes dienst Kubernetes Het Kubernetes platform een van de snelstgroeiende open-source technologieën, helpt bedrijven met het beheersen van (Docker) containers op grote schaal. Met behulp van Kubernetes kunnen ontwikkelaars sneller […]

  Schrijf je in om op de hoogte te blijven over k8s ontwikkelingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

   Vraag offerte aan

   Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.