Klaar voor je volgende e-commerce record?

True is expert in het optimaliseren van hoogpresterende e-commerce-omgevingen.
Home / Industries / E-commerce
Een snelle laadtijd is essentieel voor je e-commerce applicatie of platform, of je webshop. Een volgend record in piekverkeer moeiteloos kunnen opvangen en snel releases kunnen deployen om marktvraag voor te zijn. True is expert in optimale, sterk presterende e-commerce gefocusde applicaties of platformen.

Sneller laden

Beter vindbaar

Extra aandacht

Een traag ladend platform of applicatie kan letterlijk een dealbreaker zijn en is slecht voor de conversie. True zorgt dat je hostingomgeving en applicatie of shop naadloos op elkaar zijn afgestemd. Alles voor de beste prestaties!

Snelheid is een belangrijke factor om e-commerce hoog te laten scoren in zoekmachines. True richt hardware en software zodanig in dat de snelheid van je e-commerce platform of shop verbetert.

Een record in piekverkeer tijdens gebruik van je applicatie of bij een campagne? True besteedt extra aandacht aan schaalbaarheid. Zo kan je applicatie of campagne moeiteloos presteren.

Haal het maximale uit je e-commerce platform of applicatie

True adviseert en ondersteunt developmentteams om e-commerce gefocusde applicaties zo efficiënt mogelijk met de infrastructuur te integreren. Door continue optimalisatie van infrastructuur en software verbeteren we de snelheid van applicaties, platformen en webshops. Schaal je e-commerce ambities maximaal!

Tussentijds de laadtijd optimaliseren

We analyseren je e-commerce-platform met je ontwikkelaars. Op basis van trends voert True continu verbeteringen door om de laadtijd te optimaliseren.

Inspelen op acties & actualiteit

Gezamenlijk houden we een agenda van acties bij. Tijdens acties houden we alles nauwlettend in de gaten en staan we in direct contact met je specialisten.

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur baseren we keuzes voor inrichting altijd op de lange termijn. Geen concessies op prestatie of capaciteit; het hostingplatform groeit altijd mee met je succes.

Optimale security

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijven van invloeden van buitenaf.

E-commerce platformen gehost door True

Logo Prijsvrij

Onze managed services voor jouw e-commerce platform

Managed Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed Public Cloud Azure

Met onze public cloud diensten krijg je het beste van twee werelden. Ongekende schaalbaarheid van public cloud en toegewijde expertise van True.

Managed Security

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat: standaard inbegrepen in al onze diensten.

Fully Managed Kubernetes

True neemt de complexiteit van dit container-orkestratieplatform uit handen, zodat je developmenteams met meer tijd en efficiëntie kunnen doorontwikkelen.

Boost je e-commerce platform!

Na uitgebreide analyses van je applicatielandschap en je e-commerce uitdaging ontwikkelen onze architecten een infrastructuur die veerkrachtig is en het risico op uitval minimaliseert. Neem snel contact op voor een vrijblijvend advies.


    Waarom True als partner voor je e-commerce platform?

    • 20+ jaar ervaring met hoogpresterende e-commerce
    • Hosting die naadloos op jouw platform aansluit
    • Aandacht voor onverwachte piekmomenten
    • Continue optimalisatie van jouw infrastructuur