E-commerce

True is expert in het optimaliseren van hoogpresterende e-commerce-omgevingen.
Home / Industries / E-commerce
Elke milliseconde telt. Het verbeteren van de laadsnelheid van een e-commerce platform is essentieel om online verkoop te verhogen. True is expert in het optimaliseren van hoogpresterende e-commerce-omgevingen.

Sneller laden

Beter vindbaar

Extra aandacht

Traag ladende websites zijn slecht voor de conversie van je webshop. True zorgt ervoor dat je hostingomgeving en webshop naadloos op elkaar zijn afgestemd. Alles voor de beste prestaties.

Snelheid is een belangrijke factor om je e-commerce omgeving hoog te laten scoren in de zoekmachines. True stelt hardware en software zodanig in dat de snelheid verbetert.

Hoog piekverkeer tijdens een campagne? Geen probleem. True besteedt extra aandacht bij onverwachtse situaties. Zo kan je online campagne moeiteloos presteren.

Volledige integratie van je e-commerce applicaties

True adviseert en ondersteunt ontwikkelteams om e-commerce applicaties zo efficiënt mogelijk met de infrastructuur te integreren. Door continue optimalisatie van infrastructuur, software & e-commerce applicaties verbeteren we de snelheid van webwinkels en brengen we de laadtijd omlaag. Hiermee kun je je e-commerce ambitie verwezenlijken.

Tussentijds de laadtijd optimaliseren

We analyseren je e-commerce-platform met je ontwikkelaars. Op basis van trends voert True continu verbeteringen door om de laadtijd te optimaliseren.

Inspelen op acties & actualiteit

Gezamenlijk houden we een agenda van acties bij. Tijdens acties houden we alles nauwlettend in de gaten en staan we in direct contact met je specialisten.

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur baseren we keuzes voor inrichting altijd op de lange termijn. Geen concessies op prestatie of capaciteit; het hostingplatform groeit altijd mee met je succes.

Optimale security

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijven van invloeden van buitenaf.

E-commerce platformen gehost door True

Onze managed services voor jouw e-commerce platform

Managed Security

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat: standaard inbegrepen in al onze diensten.

Compliance

True is je partner als het gaat om compliancy binnen de webomgevingen die we neerzetten. Niet alleen vanuit de theorie, maar juist vanuit de praktijk.

Managed Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed Public Cloud

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. Ongekende schaalbaarheid van public cloud en toegewijde expertise van True.

Boost de conversiekracht van je e-commerce platform!

Na uitgebreide analyses van je applicatielandschap en je e-commerce business challenge ontwikkelen onze architecten een infrastructuur die veerkrachtig is en het risico op uitval minimaliseert. Vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen.

  Waarom True als partner voor je e-commerce platform?

  • 20+ jaar ervaring met hoogpresterende e-commerce
  • Hosting die naadloos op jouw platform aansluit
  • Aandacht voor onverwachte piekmomenten
  • Continue optimalisatie van jouw infrastructuur

  “Prijsvrij heeft gekozen voor managed Kubernetes van True. Dat scheelt ons veel werk en expertise. We hosten al langer bij True en ervaren de communicatie als soepel en prettig.”

  Bertram van de Ven

  IT Director Prijsvrij Vakanties

  Bertram van de Ven Prijsvrij vakanties